Daniela va naște fără Culiță Sterp alături de ea? Mama Geta spune totul: „Nu au crezut că va sta așa mult”

Publicat: 23/04/2021 | 11:14

Mama Geta a vorbit despre starea de graviditate a iubitei lui Culiță Sterp. Potrivit acesteia, Daniela mai are 7 săptămâni până când va naște și sunt speriate că venirea pe lume a bebelușului va avea loc în lipsa tatălui său.

De asemenea, mama Geta spune că nu își dorește că fiul ei să părăsească concursul dacă a ajuns până aici. Ea îl susține să ajungă acasă câștigătorul marelui premiu.

„Cel mai tare se gândește la minunea care o să vină pe lume și la fata asta. Asta îl dărâmă cel mai tare. Le duce dorul. Nu am vrut să mă panichez, să nu mă vadă ceilalți copii. Toată emisiunea am stat cu ochii în lacrimi, dar m-am bucurat că l-au găsit în junglă, că e bine, sănătos”, a spus Mama Geta.

Tatăl lui Culiță Sterp a făcut pușcărie

De asemenea, mama Geta are două emoții în acest moment, căci și fiica ei este în pragul de a naște. Perioada o copleștește atât de tare încât îi simte lipsa enorm fiului ei.

„Mi-e foarte dor de el și mă rog în fiecare zi să nu se accidenteze. El e înalt, e mai greu să te bagi pe sub toate obstacolele. Foarte mult o încurajez și pe Daniela. Sunt bărbați care s-au dus la război și nu s-au mai întors. Bărbatul meu a fost la pușcărie și eu eram singură cu doi copii, eram și gravidă cu Getuța în burtă.”

Femeia a povestit cum a fost când era gravidă cu sora lui Culiță.

Casa încă nu era construită și foarte greu a fost să mă gândesc seara ce pun pe masă la copii. Acum noi suntem alături de, părinții ei, are tot ce îi trebuie, să ne rugăm doar să vină Culiță sănătos acasă. Ea din zi în zi așteaptă (n.r- Ileana). Își dorește să nască natural, eu le-am spus că nu am fost în viața mea la un control când eram gravidă. Nășteam cu femeia de serviciu, cum s-ar spune”, a continuat ea pentru wowbiz.ro.

„Iubita lui e optimistă, chiar dacă ea va naște și el nu o să fie acasă, important e să fie el sănătos. Mai are 7 săptămâni până se face termenul. Ei nu au crezut că va sta Culiță așa mult. El a mai plâns odată în curte foarte tare, când s-a căsătorit tânăr. Copiii au recitat o poezie și a plâns toată lumea din curte, în frunte cu el. Așa e el, mai emotiv”, a dezvăluit mama Geta.