Daniela Oloș, primele declarații după ce sora ei a fost lovită de tren. Angelica se află în comă: „Tot ce putem să facem este să ne rugăm”

Publicat: 13/12/2019 | 14:41

Daniela Oloș trece prin cele mai cumplite momente, după ce sora ei a fost lovită de tren, marți seara, între Cricov şi Tomşani, judeţul Prahova. Angelica a fost găsită inconştientă pe un câmp, iar acum se află în comă la Spitalul Floreasca.

Pacienta a fost adusă în comă. Momentan nu s-a intervenit chirurgical, din cauză că este în stare gravă. Prognosticul este rezervat”, a precizat dr. Violeta Tănase, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Ploiești.

Daniela, fosta iubită a lui Adrian Cristea și fostă concurentă de la iUmor, a făcut primele declarații despre starea de sănătate a surorii sale și roagă pe toată lumea să se roage pentru Angelica.

În acest moment tot ce contează este ca sora mea să-și revină din coma și facem tot posibilul să ne asiguram și încercăm tot ce se poate pentru asta! Nu doresc să vorbesc mai mult decât atât! Tot ce putem să facem este să ne rugăm! Asta vorbesc cu toată lumea! Sa se roage pentru sora mea, Angelica!„, a spus Daniela pentru Click!.

Poliţiştii încearcă să afle dacă a fost vorba despre un accident, o tentativă de sinucidere sau femeia ar fi fost victima unei agresiuni şi ar fi fost aruncată intenţionat din tren.

Inițial, s-a crezut că Daniela fusese implicată în accident

Copleșită de numărul mare de mesaje și apeluri telefonice, Daniela Oloș a transmis un mesaj dur pe pagina sa oficială de Facebook.

“Este o știre falsa! Sunt bine! Nu știu cine a putut sa scrie o asemenea tâmpenie despre mine!”, a scris actrița pe Facebook-ul său. Postarea ei a strâns o mulțime de like-uri și comentarii. “Mă bucur că ești bine, când mi-a scris Bogdan, mi s-a făcut pielea de găină… și am tot căutat știri… Te pupăcesc li te îmbrățișez ?” este unul dintre mesajul lăsat de o prietenă de-ale concurentei de la “iUmor”.