Daniela Iliescu, mesaj amuzant pentru Culiță Sterp, pe rețelele de socializare: „Hahaha. Dacă mi-ar fi zis cineva…”

Publicat: 30/04/2021 | 19:56

Culiță Sterp se află în continuare la Survivor, iar Daniela Iliescu nu mai poate de dorul iubitului ei. Dovada acestui lucru o face o postare recentă a viitoarei mămici.

Daniela mai are mai puțin de 7 săptămâni și astăzi, uitându-se la pozele din trecut în care apare alături de Culiță, a dat peste o imagine, de acum doi ani, pe vremea când erau doar prieteni.

Citește și: Culiță Sterp flirtează cu Maria Chițu?! Dezvăluirile făcute de concurentă: ”S-a băgat în seamă”

„După atâția ani, tot frumoasă și deșteaptă.”, scria Culiță Sterp pe instagram, în urmă cu 2 ani, în dreptul unei fotografii cu Daniela Iliescu.

„Hahaha. Dacă mi-ar fi zis cineva atunci că peste 2 ani vom fi împreună m-aș fi amuzat bine.”, a scris pe Tnstagram Daniela Iliescu, iubita lui Culiță Sterp.

Imaginea postată de Daniela ( sursa foto Instagram )

Culiță și Daniela, prieteni de mulți ani

Povestea de dragoste dintre Culiță Sterp și Daniela Iliescu a început timid, cei doi preferând să fie discreți, însă ulterior, cei doi au ajuns rapid în atenția publicului, lucru care i-a determinat să își asume public relația și să să afișeze împreună din ce în ce mai des.

Mai mult, cei doi îndrăgostiți urmează să devină părinți pentru prima oară, moment pe care îl așteaptă cu nerăbdare.

Viitoarea mămică deține două afaceri

Despre cum își câștigă banii, care îi sunt pasiunile și planurile de viitor, Daniela Iliescu a declarat într-un vlog următoarele lucruri: “În viitorul apropiat, mă văd o mamă și o femeie împlinită. Mă văd cu o familie în care există armonie, iar pe plan profesional, mă văd o femeie care a reușit să facă tot ceea ce și-a propus. Și anume: să aibă minimum două surse de venit.

Marea mea pasiune și plăcere a vieții mele sunt călătoriile. Îmi place foarte mult sentimentul acela de a pleca undeva, chiar și în mașină când sunt. Îmi place foarte mult să călătoresc, să conduc. Îmi place să văd lucruri noi, să descopăr oameni, culturi noi”.

Vezi și: Ce reacție a avut mama lui Culiță după ce a aflat că el și Daniela vor avea un băiat: “Se vede după fața ta”