Daniela Iliescu, iubita lui Culiță Sterp, o pune la punct pe Simona Hapciuc: „Au mai ieșit și alte persoane din competiție, dar asumat și fără să facă circ”

Publicat: 13/04/2021 | 08:39

Iubita lui Culiță Sterp nu a mai suportat atacurile pe care Simona Hapciuc le face la adresa artistului și a răbufnit. Daniela Iliescu a vrut să o pună la punct pe fosta concurentă de la Survivor România, deoarece e de părere că împarte cu răutate în stânga și-n dreapta. 

Sătulă să o tot audă pe Simona Hapciuc că-i pronunță numele lui Culiță și că-l denigrează, Daniela, iubita acestuia, a răbufnit în mediul online și și-a apărat iubitul ca o leoaică. Tânăra e de părere că fosta concurentă de la Survivor ar trebui să se abțină de la orice fel de comentariu care i-ar putea denigra pe foștii ei colegi și să-și vadă de viața ei.

” În primul rând această persoană face afirmații care discreditează imaginea și reputația unei persoane publice, în special într-un moment în care această persoană nu se poate apăra, iar astea sunt fapte pentru care se poate răspunde din punct de vedere legal. În al doilea rând, am decis să intervin pentru că femeia, este atât de preocupată de nevasta lui Culiță care este gravidă și pe care a lăsat-o acasă însărcinată pentru ca este avar şi nu se gândeşte la mine si la copil. 

Ei bine, repet pentru cei care nu știu, noi am luat această decizie de comun acord. Şi pentru că nu fac parte din categoria femeilor dependente sau obsedate de bărbatul lor, nu cred că e de judecat sau este asta vreo dovadă de lipsa de iubire din partea lui. Sunt mai mult decât recunoscătoare că am nu una, ci două familii care îmi sunt alături în fiecare minut. ” 

CITEȘTE ȘI SCANDAL LA SURVIVOR ROMÂNIA. JADOR ȘI ZANNI ȘI-AU ARUNCAT VORBE GRELE: ”AI PRINS GLAS CĂ EȘTI FAVORIT”

„Culiță nu se schimbă în funcție de cum bate vântul”

” Pe de altă parte. nici nu pot să iau în considerare părerile unei femei de la care nu aș lua niciodată un exemplu sau nu aș cere un sfat. Acum nu știu, să îmi spuneți voi mie, e mai corect să iau în considerare părerea unei persoane care a împărțit aceeași baracă cu un om timp de 8 SĂPTĂMÂNI sau a mea care îl cunosc de nu mai puțin de 13 ANİ de la coleg, amic, iubiţi şi viitor tată al copilului meu?

Care, de când era cioban, aşa cum mulți îl numiți (de parca ar fi fost ceva josnic sau vreo crimă) a rămas același om. Care a avut grijă de oameni, de la copii, la bătrâni. L-am văzut la oi murdar și a doua zi îmbrăcat în Versace la o cântare, sau că ne-am petrecut Paștele pe camp, care ia oameni la ocazie ca să nu-i lase în frig, sau că le cosește prin curte. Şi tot același om e, nu se schimbă în funcţie de cum bate vântul.

Dar lucrurile astea, putine, pe care le-am enumerat aici nu le știți mulți, știți de ce? Că nu a simţit nimeni nevoia să le facă publice. E de ajuns să le știe Dumnezeu.” 

” Vreau să le reamintesc oamenilor că Survivor este o competiție în care oamenii se luptă pentru supraviețuire și este normal ca pentru a supraviețui, ai nevoie de strategii. Până la urmă și dacă te joci cărți sau Monopoly ai nevoie de o strategie, da păi într-o astfel de competiție. 

Am înțeles din spusele ei, care chiar dacă a semnat un contract de confidențialitate și nu ar avea voie să povestească ceea ce producția nu a dat la TV, dar asta nu e treaba mea, că a fost ofticată că a plecat Culiță prin junglă și a făcut rost de mâncare și a împărțit-o  doar cu anumiți concurenți, dar nu și cu ea. Aici, pot zice că ar fi fost într-adevăr frumos din partea lui să împartă cu toată lumea, dar fiecare face cum crede de cuviință. Acolo fiecare e pe cont propriu, dacă nu ți-a convenit că el se descurcă, erai liberă sa te descurci și tu la rândul tău cum știi tu.

VEZI ȘI MELLINA, ELIMINATĂ DE LA SURVIVOR ROMÂNIA. PRIMELE DECLARAȚII DUPĂ CE A PĂRĂSIT COMPETIȚIA. „SUNT BULVERSATĂ. ATÂT DE MULTE REACȚII NEGATIVE”

„Au mai ieșit și alte persoane din competiție, dar asumat și fără să facă circ”

Legat de acuzațiile cum că a fost dată afară prea repede și asta i se datorează tot lui Culiță, am de spus atât: 

  1. Daci era o concurentă atât de bună și Culiță bătea câmpii, nu cred că ceilalți pot fi duşi de nas ca să voteze pe placul lui și să o dea afară că așa vrea Culiță
  2. Dacă era atât de bună si plăcută cred că era susținută de public şi discuţiile astea nu mai existau pentru că era în continuare în competiție

De mai bine de o luna nu încetezi cu acuzațiile la adresa lui Culiță, că ai impresia că ți-a luat visul de a-i oferi fiului tău viitorul pe care ți-l dorești. Uite că ți-a oferit pansa asta de a petrece timp cu el, în timp ce eu nu am parte de asta așa cum îl acuzi tu de fiecare dată,  „că și-a lăsat nevasta acasă sau că tu nu ești Daniela lui”.

Fiecare concurent are o poveste acolo și luptă pentru ceva, fie că e mai mult sau mai puţin cunoscut. Au mai ieşit şi alte persoane din competiție, asumat, fără să facă prea mult circ și să ceară atenție.

În încheiere, în loc dragă Simona, să te preocupe atât de mult răutatea, misoginismul, falsitatea lui Culiț,  ar trebui să te preocupe mai mult familia ta, fiul cu și viața ta. Felul în care vorbești despre cineva, când acesta nu este prezent, spune mai multe despre tine ca om, decât despre el.” , a scris Danila pe Instagram.

NU RATA ANDREEA ANTONESCU, DEZVĂLUIRI INTIME DE LA SURVIVOR: „UNUL DINTRE FAIMOŞI MI-A CERUT SĂ FAC TOPLESS”

Sursă foto: instagram.com