Daniela Iliescu a născut un băiat, iar Culiță Sterp l-a prezentat întregii lumi: “4 kg și 55 de cm, atât are fericirea noastră ”

Publicat: 17/06/2021 | 21:28

Daniela Iliescu a născut azi un băiețel de nota 10, iar prima întâlnire cu micul ei prinț a fost extrem de emoționantă. Emoțiile au fost uriașe și pentru Culiță Sterp care i-ar fi fost alături iubitei sale, chiar în sala de nașterei. Cu sufletul plin de iubire și recunoștință, cântărețul l-a prezentat întregii lumi pe fiul lui, iar imaginea a fost însoțită de câteva declarații impresionante.

Daniela Iliescu și Culiță Sterp au devenit părinți

“Astăzi, 17 iunie, am văzut cum arată fericirea, până acum pot spune că am trăit degeaba! Nu se poate descrie în cuvinte acest sentiment, aceste trăiri, pe care vă doresc tuturor să le simțiți, pentru că vă schimbă viața cu adevărat ❤️

4 kg si 55 de cm, atât are fericirea noastră întruchipată într-un îngeraș de băia , pe care l-a adus pe lume cea mai frumoasă și cea mai iubită mămică din lume, Daniela Iliescu! Vă iubește tata și o să facă tot ce-i stă în putere să aveți o viață frumoasă și să nu vă lipsească nimic! ❤️”, a scris cântărețul pe contul lui de Facebook.

Daniela Iliescu a născut astăzi un băiețel de nota 10. Ea și Culiță Sterp sunt extrem de fericiți © Facebook

Nu rata: Cum a început povestea de dragoste dintre Culiță Sterp și Daniela Iliescu! Cei doi se plăceau încă din liceu: “Îmi era rușine să o pup”

Știre în curs de actualizare.