Daniela Iliescu a născut! Când se mărită cu Culiță Sterp? Detaliile le-a dat mama cântărețului

Publicat: 18/06/2021 | 18:55

Daniela Iliescu, iubita lui Culiță Sterp, a devenit mămică! Mama cântărețului de muzică populară avea să facă dezvăluiri imediat despre cei doi. A vorbit și despre nuntă, pe care o vrea cât mai repede.

Joi, Daniela a născut un băiețel de nota 10, iar Geta, mama lui Culiță Sterp, avea să spună că-i seamănă leit fiului ei. Fericită pentru că a devenit pentru a doua oară bunică, femeia a mai dat detalii și despre evenimentele importante care vor urma în viețile proaspeților părinți.

De asemenea, mama Geta este convinsă că nu este singurul nepot pe care i-l va dărui Culiță Sterp! „Suntem bucuroși de nu mai putem. Avem un voinic de 4 kilograme. Semănă cu Culiță, e leit! Nu mi-a cerut nimeni niciun sfat. Abia duminică vin de la Cluj. Se simte bine Daniela, și copilul, a născut natural. O să vină la Hațeg, la mama ei și vă dați seama că va avea strijin 100%. Ne-au zis asa. De dimineață i-am sunat, le-am scris mesaj că știam când trebuia să se întâmple minunea. Și dacă mă credeți, în două ore jumate a și născut. Nu știm cum a fost să vă spunem, a născut la o clinică privată, a ajutat-o o echipă de medici. Fiica mea, Ileana, s-a chinuit să nască de azi până mâine”, a declarat mama Geta la Teo show.

Daniela Iliescu a născut! Când se mărită cu Culiță Sterp? Detaliile le-a dat mama cântărețului

Mama Geta! Așa a cerut să fie strigată mama lui Culiță Sterp în familie, nu bunica. „Le-am interzis categoric! Le-am spus: Dacă îmi spuneți „buni” sau „bunica”, vă sparg”, a mai spus femeia.

Mama lui Cuțiță Sterp a mai spus că va respecta decizia celor doi în privința numelui pe care micuțul îl va purta. De asemenea, și despre nuntă a vorbit mama Geta. „Cum spun ei. Eu respect decizia lor, eu nu mă amestec. Pot să-l numească cum vor. E copilul lor, e viața lor, eu doar îi ajut și îi sprijin cu tot ce pot eu. O să fie botezul în septembrie, după spusele lor, și nunta, dacă ajută Dumnezeu, la anul!”, a dezvăluit mama lui Culiță Sterp.