Daniela Gyorfi, nu te mai recunoaștem! Spui că nu te-ai operat, dar imaginile te dau în fapt

Publicat: 12/02/2020 | 14:43

Se bate cu pumnii în piept că nu s-a operat niciodată, dar imaginile demonstrează contrariul. Daniela Gyorfi, căci despre ea este vorba, a postat câteva fotografii care scot în evidență fix faptul că a apelat de prea multe ori la medicul estetician.

Nu de puține ori Daniela Gyorfi a ieșit în spațiul public și s-a luat de cei care au spus că s-a operat în exces. Vedeta a negat tot timpul faptul că și-ar fi făcut vreo intervenție de acest gen și chiar s-a grăbit să-i pună la zid pe răutăcioși. Acum…ce ai făcut, Daniela?

Pe contul ei de Instagram, Daniela Gyorfi a postat două fotografii în care apare complet nemachiată, iar intervențiile estetice se pot vedea cu ochiul liber. Însă, pentru că a devenit un adevărat trend în rândul vedetelor să nu recunoască faptul că apelează la esteticieni, și cântăreața face același lucru. În imaginile postate de artistă se vede extrem de clar faptul că aceasta și-a injectat acid hialuronic în buze și și-a făcut un fel de lifting facial, pentru a avea pielea mai ridicată și mai fermă și, mai ales, pentru a scăpa de ridurile inestetice. Mai mult, Daniela Gyorfi a apelat și la o intervenție la nivelul nasului.

Cu toate acestea, în urmă cu ceva timp, Daniela Gyorfi a mărturisit, în cadrul unei emisiuni de televiziune că a apelat la câteva proceduri estetice, pentru a arăta mai bine, însă intervențiile estetice nu s-au realizat la nivelul feței, după cum mărturisea artista.

“Mi-e şi ruşine, nu ştiu cum să mai spun. Nu am operaţii estetice la faţă, că astea se văd. Mi-am făcut nişte proceduri non-invazive. Am trei operaţii la sâni. Şi de la lumină şi de la ruj am buzele mai mari. Dacă ai buzele mai subţiri dai cu rujul mai aşa. Eu nu pun filtre la poze, sunt de modă veche”, a declarat artista în cadrul emisiunii “Agenția VIP”, acum ceva timp.