Daniela Crudu și iubitul croat, prima întâlnire după bătaia din urmă cu 5 zile. Ce s-a întâmplat

Publicat: 14/02/2020 | 10:32

După ce a fost bătută de iubitul său, Daniela Crudu a ajuns – pe targă – la Spitalul Universitar din București și a fost operată de urgență. Vedeta nu a dorit să depună plângere împotriva croatului, iar oamenii legii au emis un ordin de restricție valabil pentru o perioadă de 5 zile. După expirarea acestui ordin de restricție, procurorii ar fi solicitat prelungirea termenului la Judecătoria Sectorului 6, însă Daniela Crudu nu s-a prezentat în fața judecătorilor.

Daniela Crudu are statut de reclamant în acest dosar, iar iubitul croat pe cel de pârât. Numai că, neprezentându-se pentru a-și susține punctul de vedere, Daniela Crudu lasă deschisă portița unei eventuale împăcări între ea și iubitul croat, iar semnele de întrebare persistă. Cruduța, conform prevederilor legii, ar fi trebuit să depună plângere dacă dorea ca ordinul de restricție să fie prelungit cu până la 6 luni, însă pare – din informațiile apărute în media – că vedeta este tentată să ierte agresiunea la care a fost supusă.

Din acest punct de vedere, evenimentele sunt în derulare, se poate spune, și rămâne de văzut dacă Daniela Crudu își va reconsidera poziția față de bărbatul care a agresat-o. Trebuie menționat că, după ce a ajuns la spital în urma bătăii pe care a primit-o, Daniela Crudu a refuzat și internarea.