Daniela Crudu şi-a convins mama “să se tuneze”! Cât de mult s-a transformat Florica Crudu

Publicat: 07/03/2020 | 15:39

Mai în glumă, mai în serios… femeile din familia Cruduţei se întrec în operaţiile estetice. Desigur, nu există niciun dubiu că fosta asistentă TV are cele mai multe şi este urmată în “clasament” de sora ei: Ana-Maria Crudu! Totuşi… mama celebrelor surori nu s-a lăsat mai prejos. După ce a fost convinsă de fiica sa, Florica Crudu s-a lăsat pe mâinile esteticienilor, iar rezultatul se vede! 

Citeşte şi: Daniela Crudu, din nou activă pe rețelele de socializare! Fosta asistentă TV arată mai fresh ca niciodată după bătaia de luna trecută FOTO

Mama Danielei Crudu, transformată de operaţiile estetice

Mama surilor Crudu locuieşte de ani buni în Italia, unde s-a stabilit după ce a divorţat de soţul ei. Chiar dacă se află la aproape 2.000 de kilometri distanţă de fiicele sale, Florica Crudu petrece din când în când timp preţios cu acestea. Când nu vine ea în ţară, merg ele în Peninsulă. Nu de puţine ori, au imortalizat momentele în care erau toate trei şi le-au făcut publice pe reţelele de socializare.

Citeşte şi: Imagini necenzurate cu Daniela Crudu. Ascunde în spatele ochelarilor urmele bătăii primite de la fostul iubit!

În ultima perioadă, mama Danielei Crudu “s-a tunat” în cabinetele specialiştilor şi… după cum puteţi vedea în galeria foto a articolului, unde găsiţi poze vechi, dar şi noi cu aceasta… rezultatele sunt incredibile. De altfel, şi în imaginea de mai jos, puteţi observa că pielea feţei sale este strălucitoare şi întinsă, iar la nas sunt mici îmbunătăţiri.

“Arăţi tot mai tânără!”, este unul dintre complimentele primite de Florica Crudu pe pagina sa oficială de Facebook.

Florica Crudu şi una dintre fiicele sale, la sfârşitul anului trecut © Facebook
Florica Crudu şi una dintre fiicele sale, la sfârşitul anului trecut © Facebook

Citeşte şi: TOP 20 – Cele mai rușinoase gafe vestimentare ale vedetelor la plajă. Daniela Crudu, de exemplu, a rămas cu sutienul în mână și e doar pe locul doi. Să vezi cine e pe primul loc, imaginile sunt fabuloase

Daniela Crudu, adevărul gol-goluț despre operațiile estetice

Într-un interviu oferit recent, fosta asistentă a lui Dan Capatos a declarat despre operațiile estetice pe care și le-a făcut de când a intrat în lumina reflectoarelor… în urmă cu mai bine de 10 ani: “Nu mi-am făcut aşa multe operaţii, cum se scrie peste tot. Mai contează şi… de exemplu, dacă îţi schimbi forma sprâncenelor, dacă te machiezi în alt fel de cum ai obişnuit oamenii. Înainte mă machiam, îmi făceam ochii aşa ascuţiţi, dar eu nu am ochii ascuţiţi, îi am rotunzi şi am zis să merg pe forma mea. Sprâncenele nu le mai fac aşa arcuite, le fac normal pe rotund mai groase. Domne, că şi-a schimbat complet înfaţişarea. Da, că mi-am operat nasul. Asta, da. Este… să zic aşa se vede. A şi că am pus faţetele. Faţele, nasul şi acidul hialuronic în buze. Şi alte operaţii… la sâni, au toate fetele”.