Daniela Crudu s-a împăcat cu iubitul care a desfigurat-o în bătaie? Ce condiții i-a pus vedeta lui Seco Dubravko, după episodul șocant

Publicat: 19/02/2020 | 09:58

La aproape două săptămâni de când a ajuns în stare gravă la spital, cu fața desfigurată în urma bătăii pe care a încasat-o din partea iubitului croat, Seco Dubravko, Daniela Crudu pare că nu s-a învățat minte și, mai mult, ar accepta să se vadă cu acesta, doar în anumite condiții. 

Am putea spune că atunci când este iubire, poți trece peste orice, dar oare și peste violență! După ce a snopit-o în bătaie pe Daniela Crudu, iubitul acesteia, croatul Seco Dubravko, ar dori o împăcare. Mai mult, i-ar fi solicitat acest lucru personal, vedetei. Cu toate acestea, Daniela Crudu a avut o reacție destul de acidă și i-ar fi pus lui Dubravko mai multe condiții.

Potrivit informațiilor oferite de impact.ro, Seco Dubravko i-a cerut Danielei Crudu împăcarea, dar fosta asistentă de televiziune i-a pus o condiție de la care acesta nu trebuie să se abată, în condițiile în care croatul își dorește să aibă o discuție cu ea. Sursa citată informează că singurul loc în care bruneta ar accepta să se vadă cu Seco Dubravko ar fi acasă la tatăl său, Nelu Crudu, acolo unde se și află vedeta, de când a fost bătută de croat.

Atunci când a auzit condiția impusă de Cruduța, croatul Seco Dubravko a refuzat vehement acest lucru, dorindu-și o întâlnire doar între 4 ochi cu femeia pe care a desfigurat-o în bătaie. Mai mult, Daniela Crudu și-ar fi dorit o discuție cu iubitul ei și în prezența tatălui, dar și a surorii sale, Ana Crudu.