Daniela Crudu rupe tăcerea. De ce a bătut-o, de fapt, iubitul croat: „Ne-am înțeles bine până când a…”

Publicat: 11/02/2020 | 09:53

Daniela Crudu a avut nevoie de o intervenție medicală de urgență după ce a fost agresată chiar de iubitul ei croat – Seco Dubravko -, iar vedeta se află și acum în stare de șoc. A fost o altă experiență traumatizantă din viața Cruduței, iar discuțiile despre violența împotriva femeilor și despre măsurile care ar trebui luate pentru a nu mai avea aloc astfel de scene sunt din ce în ce mai aprinse. 

Daniela Crudu este încă marcată de momentele cumplite prin care a trecut și se află într-o stare destul de gravă. Potrivit celor mărturisite de ea, vedeta nu mai vede, momentan,  deoarece are ochii lipiţi şi plini de sânge. Cruduța mai spune că nu și-a văzut niciodată iubitul într-o astfel de stare.

”Dacă nu săream din maşină şi nu fugeam, mă omora. M-a dat cu capul de bord. Suntem împreună de mult timp, nu a avut nicio ieşire violentă, dar acum, practic era alt om. Nu s-a comportat niciodată aşa, nu ştiu ce s-a întâmplat cu el. Nu mai văd, am ochii lipiţi şi plini de sânge”, a declarat Daniela Crudu pentru Xtra Night Show. Totodată, fosta asistentă TV recunoaște că ea și iubutul croat sunt de mult timp înpreună, s-au înțeles bine până când a bătutu-o și nici nu și-ar fi imaginat, vreodată, că se va ajunge într-o astfel de situație.

”A sărit din maşină desculţă”

Daniela Crudu a ajuns duminică dimineață la Spitalul Universitar din București, după ce a sunat disperată la serviciul unic de urgență în jurul orei 5:30. Ea avea nasul spart și mai multe traumatisme pe corp, după ce iubitul ei a lovit-o cu bestialitate în timp ce se întorceau spre casă, a dezvăluit o persoană apropiată.

”A bătut-o! Se întorceau azi-dimineaţă de la club, băuseră amândoi, iar la semafor, Daniela s-a trezit luată din senin la bătaie. I-a dat un pumn în faţă, are toată faţa vânătă şi nasul spart. A sărit din maşină desculţă”, a povestit una dintre rudele vedetei.