Daniela Crudu nu e singura! Și Andreea Spătaru a fost rupăt cu bătaia de iubit. Imagini înfiorătoare de paparazzi

Publicat: 11/02/2020 | 08:42

Andreea Spătaru a fost prima asistentă a celor doi  matinali, Dani Oțil și Răzvan Simion, atunci când emisiunea ”Neatza cu Răzvan și Dani” era difuzată de postul Național TV, iar Daniela Crudu – pentru a face o paralelă, cu atât mai mult cu cât cele două vedete au avut parte de agresiuni fizice, fiindcă bătute de partenerii de viață – a fost prima asistentă TV a celor doi după ce emisiunea a fost mutată pe Antena 1.

Daniela Crudu a fost operată de urgență în urma bătăii pe care a primit-o de la iubitul ei croat, iar Andreea Spătaru, discutăm despre luna iulie a anului 2007, a primit o bătaie zdravănă de la Ion Boschet. Imaginile suprinse de paparazzi CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România au înfățișat o scenă înfiorătoare. Totul s-a desfășurat în plină stradă.

Andreea Spătaru, fostă miss Playboy îl acuza de lovire pe Ion Boschet, ameninţare şi – la un moment dat – chiar a recunoscut în faţa oamenilor legii, în mod oficial, că acesta o bătea crunt,  în repetate rânduri.

Andreea Spătaru s-a retras din lumea mondenă după ce a devenit mămică

Andreea Spătaru făcea furori la începutul anilor 2000, dar s-a retras din lumina reflectoarelor imediat după ce a devenit mămică. Dat fiind faptul că Andreei i-a plăcut enorm să fotografieze, în diferite ipostaze, toată lumea a crezut că fiica ei îi va călca pe urme. Spre disperarea blondei, Maria-Sofia, acum în vârstă de 9 ani, este total opusului ei.

„De mică a fost așa. Nu putem să face o poză amândouă că nu are stare. E mereu pe fugă, este agitată, zici că o aleargă cineva. Când reușesc să o pun într-un loc, o apucă ba scărpinatul, ba nu-i convine ceva, ba se plictisește. Sunt sigură că nu o să o transform  niciodată într-un fotomodel. Am încercat să o dau la balet, dar nicio șansă. Ea are alte preocupări, uite poftim”, dezvăluia Andreea.