Daniela Crudu ”muncește” din greu să se recupereze după drama cu fostul iubit! Ce face când este singură acasă

Publicat: 31/03/2020 | 21:30

Daniela Crudu nu pierde vremea în izolare la domiciliu. Fosta asistentă TV luptă din greu să-și revină după trauma suferită în urmă cu aproximativ două luni. Și vrea să-i dea peste nas croatului care a vrut s-o desfigureze pe viață. Ce face pentru asta?

Când este singură și plictisită, Daniela Crudu, așa cum a afirmat de multe ori în trecut, este în stare să facă orice pentru a avea activitate. Iar acest lucru vine în favoarea ei, căci, chiar dacă este restricționată de libertate ca toți ceilalți români, tânăra și neliniștita Daniela și-a găsit metoda perfectă de a petrece timpul în locuință – făcând sport.  Bruneta s-a filmat în timp ce executa câteva exerciții fizice, care să-i mențină trupul de gazelă și să o ajute facă ravagii în rândul masculilor în această vară.

@danielacrudu74Sport ##home ##stayhome♬ sonido original – toni.vlc06

@danielacrudu74♬ suono originale – elisabettapannoneeee

CITEȘTE ȘI: Adrian Minune, ademenit de concurență! Cântărețul ”se rupe” pe maneaua lui Jador și a lui Lino Golden! VIDEO senzațional

Daniela Crudu, bătută crunt de iubitul croat

La începutul lunii februarie, vedeta TV a fost bătută crunt de iubitul croat, Seco Dubravko pentru că acesta a acuzat-o că i-a furat suma de 70.000 de euro din casă. Bruneta a ajuns de urgenţă la spital, în stare gravă, fiind internată pe loc. Medicii i-au dat ca diagnostic ruptură de piramidă nazală şi cheaguri sparte în globul ocular. Aceasta a avut de suferit mai multe zile, fiind cu faţa mai mult desfigurată.