Daniela Crudu l-a înlocuit repede pe fostul, un milionar străin! Primele imagini cu noul iubit care o face fericită

Publicat: 28/12/2019 | 15:25

Da, este oficial! Daniela Crudu l-a înlocuit repede pe fostul, un milionar străin care a răsfățat-o cu vacanțe de lux și cadouri extrem de scumpe. Astăzi, vedeta de la Antena 1 și-a asumat noua relație și a publicat primele imagini cu bărbatul care o face fericită în prezent. Mai mult, focoasa brunetă i-a făcut o declarație de dragoste în public, semn că deja au ajuns la capitolul în care își mărturisesc sentimentele pe care le au unul pentru celălalt.

Citește și: Daniela Crudu s-a despărțit de iubitul milionar! Care e motivul separării: “M-am săturat să…”

Daniela Crudu, primele imagini cu noul iubit care o face fericită

La doar câteva luni de la despărțirea de fostul partener, Daniela Crudu iubește iar! Azi, puțin după ora 15:00, ea a postat pe rețelele de socializare prima poză cu noul iubit. Desigur, așa cum a procedat și în cazul relației trecute, vedeta nu a dezvăluit identitatea bărbatului care i-a cucerit inima… iar costumul de schi a ajutat-o enorm în acest sens. Cei doi se află într-o stațiune de lux din Ucraina. Fotografia prin care “și-a oficializat” povestea de dragoste pe care o trăiește a fost însoțită de un mesaj emoționant… care s-a încheiat cu o declarație de iubire din partea ei.

“#ready #ski #paradise #snow #couplegoals (…) #loveyou (n.r.: #pregătită #schi #paradis #zăpadă #obiectivedecuplu #teiubesc) ❄️????????”, a scris Daniela Crudu atât pe pagina ei oficială de Instagram, cât și pe cea de Facebook.

Citește și: Daniela Crudu a spus adevărul. Câte operații are, de fapt, vedeta postului Antena 1

Pe înregistrările urcate pe Instagram Stories se aude iubitul Danielei Crudu care vorbește în limba engleză, semn că nu este român. Mai multe imagini cu cei doi vedeți în galeria foto a articolului.

Daniela Crudu a renunțat la postul de asistentă TV

Daniela Crudu s-a născut pe 14 iunie 1989. În vara lui 2017, Cruduţa a renunţat la postul de asistentă la “Xtra Night Show”, emisiune care e prezentată de Dan Capatos. Ceilalţi membrii ai echipei sunt: Cătălin Bordea şi Vika Jugulina.

Citește și: Câți bani cerea Daniela Crudu pentru o partidă de amor. Tarifele altor vedete de pe piață

Cu toate că a plecat din emisiunea în care i-a înnebunit pe bărbați cu mișcările și ținutele ei, Daniela Crudu continuă să apară în diferite proiecte de televiziune. Printre acestea se numără: “Asia Express”, “Poftiți pe la noi: Poftiți la Nea Mărin” și “Ultimul Trib”.