Daniela Crudu, ipostază super-HOT de Paște. Fosta asistentă Tv și-a „înfierbântat” admiratorii

Publicat: 04/05/2021 | 10:42

Daniela Crudu nu se dezice deloc de ipostazele super sexy de pe internet. În a doua zi de Paște, bruneta și-a „răsfățat” privitorii de pe Instagram cu o imagine „incendiară”.

În fotografia postată, Daniela apare într-un costum de baie minuscul, care îi lasă la vedere posteriorul și pieptul bogat, ce cântărește nu mai puțin de două kilograme.

Peste 20 de mii de aprecieri a strâns fosta asistentă Tv în mai puțin de 24 de ore la fotografia publicată. Bruneta a primit numai laude în comentarii pentru formele sale „apetisante”.

Daniela Crudu, implanturi noi de două kilograme

Fosta asistentă TV nu mai era mulțumită de cum arăta, astfel că a decis că e timpul pentru o altă intervenție estetică. Bruneta se plictisise de forma bustului pe care-l avea înainte și a decis să-l modifice, dar nu oricum să-l facă mai mare și mai frumos.

Sânii Danielei cântăresc un kilogram fiecare. Referitor la decizia de a-și face un astfel de implant mamar, Cruduța a recunoscut, în emisiunea lui Dan Capatos că a făcut-o de plictiseală.

„Am vrut să le schimb forma. Dar nu sunt așa de mari. În timp o să se mai lase, acum sunt proaspăt operată, au trecut abia două săptămâni. Nu sunt pentru orice tip de fată. Mă plictisisem de forma aia rotundă”, a explicat Daniela Crudu la Xtra Night Show.

Tot în emisiunea Xtra Night Show, la un moment dat, Daniela Crudu a fost protagonista unui moment tipic ei. În timp ce discuta cu bunul ei prieten Serghei Mizil, vedeta a glumit pe seama operației pe care și-a făcut-o recent și a afirmat: „Nu mă mai face să râd că îmi sare siliconul”.