Daniela Crudu, ipostază de infarct. Și-a scos sânii pe afară și i-a lăsat pe toți fără replică

Publicat: 25/04/2021 | 16:20

Atunci când vine vorba de apariții indecente, Daniela Crudu știe foarte bine ce înseamnă acest lucru. Pe contul ei de Facebook, fosta asistentă TV a postat o fotografie care i-a lăsat pe toți fără grai.

Daniela Crudu și-a scos sânii cei noi la înaintare și i-a lăsat pe toți fără grai. Bruneta a îmbrăcat o bluză turcoaz și și-a lăsat bustul generos la vedere, în cel mai hot mod cu putință.

Internauții au rămas fără replică și chiar dacă unii au criticat-o pentru apariția mult prea indecentă, alții au lăudat-o și i-au spus că arată demențial. Chiar dacă se lovește deseori de criticile celor din jur, bruneta se afișează exact așa cum îi place și cum se simte bine.

Ce spune Daniela Crudu despre noile implanturi de 1 litru

Fosta asistentă TV nu mai era mulțumită de cum arăta, astfel că a decis că e timpul pentru o altă intervenție estetică. Bruneta se plictisise de forma bustului pe care-l avea înainte și a decis să-l modifice, dar nu oricum să-l facă mai mare și mai frumos.

De data aceasta însă, Daniela a vrut ca schimbarea să fie foooaaarte vizibilă și a ales o dimensiune record, acum, sânii brunetei cântăresc un kilogram fiecare. Referitor la decizia de a-și face un astfel de implant mamar, Cruduța a recunoscut, în emisiunea lui Dan Capatos că a făcut-o de plictiseală.

„Am vrut să le schimb forma. Dar nu sunt așa de mari. În timp o să se mai lase, acum sunt proaspăt operată, au trecut abia două săptămâni. Nu sunt pentru orice tip de fată. Mă plictisisem de forma aia rotundă”, a explicat Daniela Crudu la Xtra Night Show.

Tot în emisiunea Xtra Night Show, la un moment dat, Daniela Crudu a fost protagonista unui moment tipic ei. În timp ce discuta cu bunul ei prieten Serghei Mizil, vedeta a glumit pe seama operației pe care și-a făcut-o recent și a afirmat: „Nu mă mai face să râd că îmi sare siliconul”.