Daniela Crudu, filmată dezbrăcată într-o cameră de hotel, făcând amor cu un bărbat

Publicat: 01/02/2020 | 14:17

Daniela Crudu surprinsă în poziții compromițătoare, într-o cameră de hotel, alături de un bărbat? Ei bine, nu ar fi chiar o calamitate – cel puțin din punct de vedere vizual, trebuie să recunoaștem – iar dacă imaginile respective au fost postate chiar de ea, pe pagina personală de Facebook, atunci totul devine din ce în ce mai incitant.

Cei care se așteptau la imagini incendiare gen ”Sex-Tape Tzancă Uraganul”, strecurate pe internet pentru ca vreun interesat să cumpere întreg filmulețul cu mii de euro, s-au înșelat. Iar suporterii Cruduței au aplaudat cu frenezie, bucurându-se că vedeta lor favorită nu a comis vreo gafă impardonabilă, cu puternice accente erotice.

Cert este că Daniela Crudu oferă imagini ”hot” în videoclipul ”La Reina” – LocoDJ & Alex Mica – iar toți cei care au urmărit videoclipul respectiv au ajuns la concluzia că focoasa brunetă arată de-a dreptul bestial.

FRESH PE YOUTUBE ‼️♨️???? La Reina ???????? @alexmicaofficialinsta @locodjtm @voicesmediaofficial @savinadrian24 @magyc_tm hairstyle ➡️ @robert.sirghie makeup➡️ @ana_crudu_mua https://youtu.be/X0d8IWqhUvY

Publicată de Daniela Crudu pe Duminică, 26 ianuarie 2020