Daniela Crudu, femeie de casă în vremea coronavirusului. Dar să vezi unde i-au ajuns clătitele

Publicat: 01/04/2020 | 11:04

Evident, și Daniela Crudu se află la izolare, păstrînd distanța socială impusă de criza coronavirusului, iar atunci când stai în casă o perioadă îndelungată de timp trebuie să îți găsești preocupări care să mai alunge din plictiseala acumulată. Iar vedeta a tras aer în piept și s-a decis să intre în bucătărie, arătându-le fanilor de pe Instagram că are ”talente ascunse” din acest punct de vedere.

Mulți dintre admiratori sunt obișnuiți să-i admire fotografiile postate de prin cluburi, însă perioada actuală nu mai permite astfel de imagini incendiare. Focoasa brunetă, adaptată condițiilor stării de urgență, s-a decis să prepare clătite. Un demers culinar facil, se poate spune, cu toate că și clătitele au ”tainele” lor. Iar una dintre ele este cea legată de momentul în care întorci clătita în aer, cu toate ”riscurile” aferente.

Dar Cruduța nu are remușcări, așa că – dacă nu i-a ieșit manevra 100% – a considerat că fanii trebuie să-i aprecieze eforturile. O clătită și-a luat zborul din tigaie și a ajuns chiar pe posteriorul bombat al vedetei, imaginea fiind ”savurată” de cei care i-au accesat pagina de socializare și apreciată… la justa valoare, cu atât mai mult cu cât Daniela a fost îmbrăcată – nici nu se putea altfel – și provocator.

(CITEȘTE ȘI: PROBLEME MARI PENTRU DANIELA CRUDU, DUPĂ CE A FOST BĂTUTĂ DE IUBIT. CE SE ÎNTÂMPLĂ CU VEDETA: „SIMTE CĂ NU MAI ESTE AȘA CUM ERA”)

A făcut clătite, dar…

Daniela Crudu, cea mai scumpă vedetă…

Aparițiile în lenjerie intimă ale Danielei Crudu sunt, de fiecare dată, trecute la capitolul ”hot”, însă asta nu înseamnă că se ”lasă” ușor din punct de vedere financiar. Și astfel a apărut în media informația că bruneta este… cea mai scumpă vedetă pentru astfel de ședințe foto.

”Daniela Crudu este, la ora actuală, cea mai scumpă vedetă pentru ședințele foto în lenjerie intimă. E adevărat, nu e deloc inhibată, satisface toate cerințele celui care o plătește. Dar, în fapt, fiecare fotografie care apare cu ea costă în jur de 100 de euro. În plus, dacă îi place vreo ținută, o ia, fără să stea pe gânduri, iar asta se traduce în postări explicite, de reclamă, pe contul ei de socializare. Pe de altă parte, în ultimii ani, ea a băgat mii de euro în operații estetice, are grijă să fie tot timpul aranjată, iar asta costă. Iar la negocieri…. e dură, deși nu pare… Își spune prețul cu zâmbetul pe buze, iar lumea acceptă imediat”, a spus o sursă apropiată a fostei asistente TV.

(VEZI ȘI AICI: CEL MAI NOU CUPLU DIN ROMÂNIA: CU CINE S-A COMBINAT DANIELA CRUDU! PRIMA IMAGINE CU EI ÎMPREUNĂ)