Daniela Crudu, făcută praf pentru că nu depune plângere împotriva bărbatului care a desfigurat-o: „Ai mai fost călcată în picioare de foștii tăi”

Publicat: 11/02/2020 | 10:15

Faptul că Daniela Crudu a ajuns de urgență la spital după ce a fost bătută cu bestialitate de iubitul ei croat a scos la lumină detalii negre din viața brunetei. Știm cu toții că Daniela Crudu a mai fost victima agresiunii conjugale, în urmă cu ceva timp, așa că episodul șocant prin care a trecut bruneta nu a făcut decât să readucă în prim plan lucrurile întâmplate în trecut. 

Daniela Crudu a ajuns de urgență la spital, după ce iubitul ei croat a bătut-o cu bestialitate! Cu toate că s-a ales cu mai multe fracturi, dureri uriașe dar și fața desfigurată, Cruduța nu vrea să depună plângere.

Pentru că nu vrea să-l dea pe iubitul ei pe mâna oamenilor legii, Daniela Crudu a fost taxată dur de internauții care nu-i înțeleg gestul. Aceștia i-au transmis numeroase mesaje prin intermediul cărora îi specifică faptul că ar trebui să ia măsuri și să nu se mai axeze pe beneficii materiale. Mai mult, oamenii o sfătuiesc pe Daniela Crudu să aleagă bărbați normali și să nu se mai încurce cu toți interlopii care i-ar putea cauza grave probleme în viață.

„Cum adică nu depui plângere? Te-a călcat în picioare dar “ți-e milă de el”?! Asta e mentalitatea femeii care e victimă veșnică a violenței domestice! Și tu știi că ai mai fost călcată în picioare de foștii tăi sau arsă cu țigara! Ar fi timpul să te trezești și să lași “avantajele materiale”. În nicio relație normală de pe lumea asta nu există așa ceva! Nicio femeie nu merită să fie bătută… nu mă interesează dacă tu crezi că din cauza trecutului tău ești cu musca pe căciulă… depune plângere să nu fie mai rău data viitoare! / Depune plângere ! O să vină vremea când ai să regreți că nu ai făcut-o!!!! Multă sănătate și încearcă sa cauți bărbați mai simpli pe viitor nu interlopi!! / Depune plângere, Daniela, să se învețe minte gunoaiele astea de „bărbați” . Nu se poate așa ceva…Păcat…” i-au spus fanii, Danielei Crudu.