Daniela Crudu dă de pământ cu cei care o critică, după ce a fost bătută de iubitul croat: „Marș”

Publicat: 18/02/2020 | 14:44

A trecut o săptămână de când Daniela Crudu a fost desfigurată în bătaie de iubitul său croat, Seco Dubravko. Acum, bruneta pare că se recuperează și încearcă să ia viața de la zero, cu bune și cu rele, dar și să treacă peste episodul șocant care a marcat-o. 

Daniela Crudu a fost snopită în bătaie, săptămâna trecută, de iubitul ei croat. De atunci și până acum câteva zile, bruneta nu a oferit nicio reacție, mai ales pentru că a ales, în urma incidentului, să-și închidă rețelele de socializare. Cu toate acestea, în weekend, Daniela Crudu le-a redeschis și a început să primească un mare val de mesaje și comentarii din partea internauților.

La una dintre fotografiile pe care le-a postat, Daniela Crudu a primit un comentariu răutăcios din partea unui urmăritor, dar nu s-a ferit deloc să-l pună la punct și să-i închidă gura, arătându-i că nu-i pasă de părerile nimănui.

„Urâtă te-ai făcut”, i-a scris internautul, la fotografia pe care a postat-o pe Instagramul său. Replica fostei asistente de televiziune nu a întârziat să apară. „Marș! Jignirile nu le agreez! Marș!”, i-a răspuns Daniela Crudu, extrem de nervoasă.

În urmă cu o săptămână, Daniela Crudu a ajuns de urgență pe mâna medicilor, după ce a fost snopită în bătaie de iubitul său croat, Seco Dubravko. Bruneta s-a ales cu o fractură de piramidă nazală, dar și cu mai multe vânătăi, în urma loviturilor suferite. Deși a fost, la propriu, desfigurată, Daniela Crudu nu a depus plângere împotriva croatului și nici nu are de gând să facă acest lucru.