Daniela Crudu, apariție șocantă la aproape două săptămâni de când a bătut-o iubitul. Vedeta s-a filmat cu mâna în ghips

Publicat: 19/02/2020 | 12:43

La aproape două săptămâni de când iubitul ei croat, Seco Dubravko a desfigurat-o în bătaie, Daniela Crudu a avut o apariție șocantă. Fosta asistentă tv s-a filmat pe Instagram în timp ce conduce pe străzile din Capitală, dar detaliul care a atras atenția tuturor a fost faptul că avea mâna în ghips. 

Daniela Crudu începe să treacă ușor, ușor pentru episodul șocant pe care l-a trăit în urmă cu aproape două săptămâni. Pe contul ei de Instagram, fosta asistentă tv este din nou zâmbitoare și vrea să demonstreze că este mai puternică decât orice problemă pe care ar putea să o trăiască. Cu toate că le arată tuturor că își revine, un detaliu a atras atenția celor care o urmăresc.

Vedeta s-a filmat în timp ce conduce, dar are mâna în ghips, cel mai probabil de acum aproape două săptămâni, atunci când a avut conflictul violent cu iubitul croat, Seco Dubravko. Daniela Crudu se afla în mașina sa alături de sora ei, Ana Crudu, iar cele două fredonau de zor o manea care cânta la maxim, demonstrând că se distrează pe cinste.

În urma celor întâmplate, Seco Dubravko i-ar fi cerut brunetei o întrevedere, dar vedeta l-ar fi condiționat pe acesta să vină acasă la tatăl său și, dacă vrea să discute cu ea, să facă acest lucru în compania tatălui său, dar și a surorii sale, Ana. Croatul a refuzat categoric și, potrivit informațiilor oferite de presă, cei doi nu s-ar fi întâlnit deloc de la episodul șocant.