Daniela Crudu, apariție senzațională. Cum arată acum nasul rupt de iubitul croat

Publicat: 27/02/2020 | 11:10

Bătaia pe care iubitul croat i-a administrat-o Danielei Crudu a pus lumea mondenă pe jar, vedeta ajungând pe mâna medicilor de la Spitalul Universitar din București, cu fractură de piramidă nazală. Nu a dorit să depună plângere împotriva iubitului său și a refuzat internarea. Zilele au trecut, una după alta, iar Daniela Crudu încearcă să revină la o viață normală.

Au îngropat securea războiului, s-ar putea spune, iar viața mondenă își urmează cursul. Daniela Crudu a postat pe pagina sa de Instagram o fotografie în care urmele bătăii sunt inexistente, semn că rănile fizice se vindecă, fără a putea spune același lucru și despre cele sufletești. Dacă Daniela și iubitul său și-au mai dat o șansă, înseamnă că relația dintre ei ascunde o apropiere mult mai mare decât se credea, fanii vedetei sperând ca reconcilierea să nu ducă, la un moment dat, la alte situații tensionate.

”Daniela este, acum, ceva mai bine. E adevărat că este vânătă, este umflată la față, că nasul i-a fost afectat și o mai supără, dar, din fericire, nu mai are alte dureri. Adică, la corp, este ceva mai bine acum. Zilele viitoare vom merge la medicii ei, să vedem ce se va face, probabil va fi și operată de domnul Vitalie, medicul ei. Dar asta vom vedea, aici trebuie să vorbească medicii, nu mă pricep eu”, a declarat, la un moment dat, Ana, sora Danielei Crudu, potrivit wowbiz.ro.

Viața merge mai departe pentru Daniela Crudu

Daniela Crudu: ”Dacă nu fugeam, mă omora”

Daniela Crudu i-a făcut dezvăluiri înfiorătoare lui Dan Capatos despre loviturile primite de la iubitul croat. Prezentatorul de la Antena 1 a declarat în cadrul emisiunii “Xtra Night Show” că situația a fost, de fapt, mult mai gravă decât se știa și a făcut publice afirmațiile fostei sale colege.

“Dacă nu fugeam, mă omora. Nu mai văd, am ochii lipiți și plini de sânge”, i-a mărturisit Daniela Crudu lui Dan Capatos. ”Nici noi nu înțelegem de ce a bătut-o pe Daniela. Ca de obicei, a pornit dintr-o ceartă aiurea, dar pe un fond de gelozie, cu băutură, lucrurile s-au petrecut cum s-au petrecut. Are ordin de restricție acum, să sperăm că lucrurile se vor alșeza. Daniela este, acum, mai bine și la nivel psihic, dar tot este șocată de ceea ce s-a petrecut”, a mai spus Ana, sora Danielei, conform sursei citate.