Daniela Crudu, adusă pe targă la Spitalul Universitar. EXCLUSIV

Publicat: 09/02/2020 | 10:58

Daniela Crudu a ajuns de urgență în această dimineață pe mâinile medicilor de la Spitalul Universitar. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă dezvăluie informații în exclusivitate despre situația delicată în care se află vedeta, care a fost adusă pe targă la unitatea spitalicească din București. Surse din anturajul fostei asistente TV au dezvăluit ce i s-a întâmplat.

Citește și: Cum s-a îmbrăcat Daniela Crudu în noaptea de Revelion! Nou iubit a scos-o la restaurant

Daniela Crudu, de urgență la Spitalul Universitar din București

În vârstă de 30 de ani, Daniela Crudu a primit îngrijiri medicale, după ce ar fi fost bătută de iubitul misterios cu care s-a afișat în urmă cu mai bine de o lună. Potrivit unor surse, ea a fost transportată de urgență la Spitalul Universitar din Capitală, unde a fost internată. Deocamdată, nu se cunoaște identitatea bărbatului alături de care și-a petrecut sărbătorile de iarnă.

Daniela Crudu a renunțat la postul de asistentă TV

Daniela Crudu s-a născut pe 14 iunie 1989. În vara lui 2017, Cruduţa a renunţat la postul de asistentă la “Xtra Night Show”, emisiune care e prezentată de Dan Capatos. Ceilalţi membrii ai echipei sunt: Cătălin Bordea şi Vika Jugulina.

“Îmi doresc un copil, nu neapărat să mă mărit. Dar îmi doresc un copil. Atunci când o să întâlnesc pe cineva, să mă liniştească. Până atunci nu am obilgaţii, nu sunt măritată, nu am familie, de ce să nu mă distrez?”, a declarat Daniela Crudu în cadrul unui interviu mai vechi.

Știre în curs de actualizare.