Daniela Crudu a rupt azi tăcerea despre agresiune! Cum a încercat să își ascundă vânătăile când a ieșit la cumpărături

Publicat: 17/02/2020 | 16:10

La opt zile de la agresiunea fizică teribilă, Daniela Crudu a rupt tăcerea! Bruneta a ieșit azi la cumpărături și și-a ascuns vânătăile de pe chip și corp atât cu ajutorul machiajului, dar și al hainelor pe care le-a îmbrăcat. În fața armatei de jurnaliști care era pe urmele sale, fosta asistentă TV a vorbit despre bătaia primită de la afaceristul Seco Dubravko.

Citește și: Ce înălțime are, de fapt, Daniela Crudu. Spune că are 1.70, dar adevărul e cu totul altul

Daniela Crudu a făcut azi primele declarații despre agresiune

Daniela Crudu a fost surprinsă în această după-amiază de paparazzi într-un supermarket din București, de unde a cumpărat câteva buchete cu trandafiri. Cu pantofi sport, pantaloni negri mulați și un hanorac gri, vedeta nu a trecut neobservată, chiar dacă a încercat să se piardă în mulțime. Ea avea părul coafat lejer și a purtat o pereche de ochelari negri, care i-au acoperit bine fața. După ce a ieșit din magazin, ea a răspuns cu zâmbetul pe buze întrebărilor puse de jurnaliști.

Citește și: Cristi Brancu aruncă bomba! Ce declarații șocante le-a făcut Daniela Crudu medicilor, după ce a fost bătută de iubit: “Va trebui din nou să se opereze”

Potrivit declarațiilor sale, a reușit să depășească foarte bine trauma provocată de iubitul croat, Seco Dubravko, împotriva căruia susține în continuare că nu va depunde plângere. Mai mult, bruneta a subliniat că, deocamdată, nu va vorbi despre motivul care a dus la episodul violent.

“Mă simt bine, foarte bine. Am trecut cu bine peste incident, după cum se vede. Nu pot să vă spun motivul pentru care s-a iscat cearta. Nu o să depun plângere”, a declarat fosta asistentă TV pentru spynews.ro.

Daniela Crudu a renunțat la postul de asistentă TV

Daniela Crudu s-a născut pe 14 iunie 1989. În vara lui 2017, Cruduţa a renunţat la postul de asistentă la “Xtra Night Show”, emisiune care e prezentată de Dan Capatos. Ceilalţi membrii ai echipei sunt: Cătălin Bordea şi Vika Jugulina.

“Îmi doresc un copil, nu neapărat să mă mărit. Dar îmi doresc un copil. Atunci când o să întâlnesc pe cineva, să mă liniştească. Până atunci nu am obilgaţii, nu sunt măritată, nu am familie, de ce să nu mă distrez?”, a declarat Daniela Crudu în cadrul unui interviu mai vechi.