Daniela Crudu a repetat scena sărutului cu Bianca Drăgușanu! Momente incendiare cu o brunetă misterioasă GALERIE FOTO HOT

Publicat: 13/12/2020 | 12:53

Daniela Crudu lovește din nou, după aproape 10 ani de când imaginile cu ea sărutându-se cu Rose Marie Florescu au apărut în studioul lui Capatos. Acum este vorba despre o brunetă misterioasă!

Daniela avea să spună, invitată atunci la ”Un Show Păcătos”, cum se numea emisiunea de la Antenă a lui Dan Capatos, că ”nu a fost nimic sexual”. Și, pentru a dovedi că pe acea insulă nu s-a întâmplat decât un nevinovat sărut, a pupat-o pe buze și Bianca Drăgușanu! Spre uimirea lui Dan Capatos, dar și al invitaților celebrului prezentator. (CITEȘTE ȘI: DANIELA CRUDU, ÎN LENJERIE INTIMĂ PE BALCON! FANII ȘI-AU DAT COATE CÂND AU VĂZUT-O)

Daniela Crudu a repetat scena sărutului cu Bianca Drăgușanu! Momente incendiare cu o brunetă misterioasă

Acum, Daniela Crudu a dat o nouă reprezentație incendiară! S-a sărutat, pătimaș, cu o brunetă misterioasă! Fost asistentă a lui Dan Capatos a făcut-o în timpul unui eveniment, evident, în public, iar imaginile au ieșit hot. Cu atât mai mult cu cât nici nu a vrut să le ascundă de ochii fanilor ei împătimiți, așa că le-a făcut ”vânt” pe internet.