Daniel Tudorache, primarul Sectorului 1, și un preot al Bisericii Cașin împart ramuri de salcie bucureștenilor: ”Căminul fiecărui creștin va fi propria bazilică” | FOTO

Publicat: 12/04/2020 | 14:57

Daniel Tudorache, primarul Sectorului 1 al Capitalei, alături de un preot al Bisericii Cașin a Parohiei Parcul Domeniilor-Cașin din București, împart ramuri de salcie bucureștenilor cu ocazia Sărbătorii de Florii și a Paștelui Catolic, informează gândul.ro

Daniel Tudorache a postat pe pagina de socializare și un mesaj prin care a transmis urări cu ocazia acestor sărbători, dar ținând să sublinieze și importanța distanțării sociale, în această perioadă, și a respectării măsurilor impuse de ordonanțele de urgență.

”Astăzi este Duminica Floriilor, zi de mare sărbătoare a creștinilor-ortodocși: Mântuitorul Iisus Hristos intră în Ierusalim și este primit cu lauri. La Mulți Ani, tuturor celor care poartă nume de floare! Paște binecuvântat, cu pace și lumină în suflet, vecinilor mei de sector catolici și reformați!” #DuminicaFloriilor #PasteleCatolic #ramaiacasa”, a scris primarul Sectorului 1 pe Facebook. 

(CITEȘTE ȘI: DANIEL TUDORACHE, PRIMARUL SECTORULUI 1, REVOLTAT DUPĂ ȘEDINȚA EXTRAORDINARĂ A CONSILIULUI LOCAL: ”PENTRU USR, POLITICA DE PARTID ESTE MAI IMPORTANTĂ DECÂT SĂNĂTATEA OAMENILOR”)

Primarul Sectorului 1, Daniel Tudorache

”Oamenii vor fi uniți”, a transmis primarul Sectorului 1

De asemenea, primarul Daniel Tudorache i-a încurajat pe credincioși să rămână în case susținând: „Căminul fiecărui creștin va fi însă propria bazilică în care oamenii, chiar dacă nu vor mai fi fizic împreună, vor fi uniți, în rugăciune și credință, cu Biserica și toți credincioșii”.

(VEZI ȘI AICI: DANIEL TUDORACHE, PRIMARUL SECTORULUI 1: „TOT TIMPUL ȚIN LEGĂTURA CU MEDICII, AM O SALVARE LA FIECARE CENTRU DE CARANTINĂ”)