Daniel ”revendică” premiul de 30.000 € de la ”Chefi la cuțite”: ”Vreau să donez banii!”

Publicat: 09/12/2019 | 22:50

Finalul ”Chefi la cuțite” vine cu surprize nebănuite. Înainte ca show-ul de la Antena 1 să se încheie oficial, Alex a fost declarat câștigător, însă… Daniel, bucătarul care a făcut parte din echipa lui Cătălin Scărlătescu, ”revendică” premiul de 30.000 €. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, detaliile nebănuite. (CITEȘTE ȘI: GHEORGHE DINCĂ A POVESTIT CUM A RĂPIT-O ȘI A VIOLAT-O PE LUIZA)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan) a intrat în posesia unor informații incendiare legate de marea finală a renumitului reality-show culinar de la Antena 1. Cum mega-producția s-a filmat în avans, numele marelui câștigător este cunoscut, dar ”ținut la secret” până în seara în care finala va fi difuzată. (NU RATA: ”REGINA INSTAGRAMULUI” DIN ROMÂNIA ARE PROBLEME GRAVE DE SĂNĂTATE)

Cu toate că Alex a fost declarat mare câștigător în presă, se pare că adevărul despre deznodământul finalei ar fi cu totul altul. Și asta pentru că, în urmă cu câteva zile, Daniel Andrieș, concurentul care a făcut parte din echipa mov condusă de Cătălin Scărlătescu, a ”revendicat” marele premiu de 30.000 de euro.

Avertizat să nu dezvăluie câștigătorul, Daniel a avut o reacție surprinzătoare

În emisiunea ”Star Matinal de weekend”, prezentată de Ameri Nasrin și Andrei Ștefănescu, la Antena Stars, Daniel a făcut mărturisiri ce lasă de înțeles că el ar fi marele câștigător al show-ului culinar ”Chefi la cuțite”. Cu toate că a fost atenționat de prezentatori să aibă grijă ce spune deoarece și Munti, câștigătorul din sezonul trecut a avut de suferit din cauza asta.

”Vezi ce spui, că și al nostru (n.r. Munti) a spus asta și s-a văzut nevoit să împartă banii”, l-au avertizat Nasrin și Andrei. ”Vreau să donez banii. Eu am două mâni și două picioare și sunt alții care n-au ce să mănânce”, a mărturisit Daniel, în emisiunea de la Antena Stars.

Daniel ”revendică” premiul de 30.000 € de la ”Chefi la cuțite”

 Scărlătescu, acuzat de… hărțuire!

Emisiunea ”Chefi la cuțite” a ajuns la sezonul nr. 7, iar ediția 21 a captat imediat interesul publicului. În centrul atenției s-a poziționat foarte repede chiar chef Cătălin Scărlătescu, după ce o concurentă l-a acuzat de… hărțuire. Amalia Bellatoni este cea care s-a simțit ”înghesuită” de chef Cătălin Scărlătescu. Concurenta ar fi fost lezată de o apropiere prea insistentă a lui Scărlătescu, acuzându-l pe acesta că i-a pătruns în spațiul intim, deși nu ar fi avut niciun drept să facă asta, în pofida celebrității. (NU RATA: GIGI BECALI S-A AUTODENUNȚAT + CE I-A PROMIS LUI RĂZVAN BURLEANU)

”S-a mai și băgat în mine să-mi arate cum se taie ceapa aia! Ce să mai știu eu? Simțeam că leșin! Se mai bagă și în mine așa! Totuși, sunt o femeie! El e ditamai chef Scărlătescu! Te emoționezi când îl vezi lângă tine! Mă gândeam că poate mă vede soțul meu sicilian de acasă!”, a spus concurenta.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)