Daniel Buzdugan și-a făcut testul COVID: „Toți cei care v-ați văzut cu mine bateți o cruce mare!”

Publicat: 04/08/2020 | 07:41

Daniel Buzdugan și-a îngrijorat comunitatea de prieteni de pe internet cu un anunț neplăcut. Omul de radio ar putea suferi de COVID-19 și și-a rugat prietenii să se roage pentru el.

Daniel Buzdugan și-a facut ieri testul pentru noul coronavirus. Cunoscutul om de radio se pare că se pregătește să plece în vacanță, în Creta, motiv pentru care a fost nevoit să își facă un test COVID, obligatoriu, pentru a putea avea acces în Republica Elenă.

„Un chip livid așteptând testul COVID . Toți cei care v-ați vazut cu mine în ultimele două săptămâni bateți o cruce mare ca pe Caraiman , ca să ies negativ , deși eu sunt un tip pozitiv de fel:) va pup și vă dau de veste cum stă treaba cu mine: ori la bal , ori la spital

Testul l am făcut la Băneasa în parcare și nu a fost coadă deloc. Este suportabil testul îți bagă un bețișor pe gât și pe nas totul foarte simplu.”, a scris Daniel Buzdugan pe pagina de Facebook.

Daniel Buzdugan, o fire credincioasă

Daniel Buzdugan a fost încurajat de prieteni pe Facebook după ce vedeta de la Radio Zu le-a cerut să se roage pentru ca rezultatul testului pentru SARS-CoV-2 să fie negativ. De asemenea, omul de radio este foarte credincios și merge des la biserică, încurajând oamenii să facă același lucru și să creadă în Dumnezeu.

„Vă mulțumesc din inimă tuturor celor care ați răspuns la rugămintea mea de ieri de a veni astăzi la Sfânta Liturghie la biserica Podu Văleni Prahova (40km de București)!

Asa cum spunea Domnul nostru Iisus Hristos, minunile trebuie să le facem și noi oamenii pentru că Dumnezeu ne-a dat toate cele necesare: avem, gură, brațe, minte, inimă, picioare, doar să le folosim în slujba binelui!

Oricum a fost o mare bucurie sa vezi cum renaște un loc pustiu, un loc păstorit aproape 5 ani de unul din marii duhovnici ai României, părintele Constantin Galeriu.

Drum bun spre casă, poftă bună și să aveți o duminică binecuvântată! Amin!”, a scris Buzdugan în urmă cu două zile pe Facebook.