Dani Oțil și Șerban Huidu, replici acide în mediul online. Care este mărul discordiei dintre cei doi. „Ai destule pe cap mai importante decât să mă cerți pe mine”

Publicat: 09/12/2020 | 14:10

Dani Oțil și Șerban Huidu și-au împărțit replici acide în mediul online. Conflictul dintre cei doi a început de la o remarcă făcută de matinalul de la Antena 1 despre emisiunea Cronica Cârcotașilor. De acolo și până la atacuri dure a mai fost doar un pas.

Într-o ediție a emisiunii ”Neatza cu Răzvan și Dani”, Ramona a căzut în direct, iar Dani a spus: „Dacă mai exista Cronica Cârcotașilor ne vedeam și noi miercuri.” Asistenta TV a răspuns imediat: „Există” După replica Ramonie, Dani a avenit cu o completare care pare că l-a deranjat pe Șerban Huidu.

„Dar nu se mai uită nimeni”, a completat Dani Oțil.

Se pare că precizarea făcută de Dani Oțil a ajuns și la urechile lui Șerban Huidu, care a reacționat imediat printr-o postare pe pagina de Facebook, atacându-l pe matinalul de la Antena1. (CITEȘTE ȘI: DANI OȚIL A IMPRESIONAT PE TOATĂ LUMEA. GESTUL INEDIT PE CARE L-A FĂCUT PENTRU LOGODNICA SA)

„Cu ceva timp în urma colegul Codrut Keghes-Dezbracatu se întâlnea cu Dani Oțil. La care Dani îl întreabă: «câți ani are mașina ta?» Dezbră răspunde: «Zece.» Dani: «Hm și lucrezi în televiziune?!?» În poza de mai jos vedeți cum „marele” antreprenor Horeca, acum lovit de Pandemie, ia haine cu împrumut pentru emisiunea de real succes. Dani, dacă citești asta să știi că a fost scrisă de echipa Cronicii, despre care nu știai dacă mai există.” a scris Șerban Huidu.

Dani Oțil, replică acidă pentru Șerban Huidu

Dani Oțil nu s-a abținu și a reacționat și el imediat. Matinalul a avut și el de spus câteva cuvinte la adresa lui Șerban Huidu și a sancționat „răutatea gratuită”. (VEZI ȘI: ȘERBAN HUIDU, CONCEDIAT DE LA PRIMA TV. SOARTA CRONICII CÂRCOTAȘILOR DUPĂ 20 DE ANI DE EMISIE)

„Îmi pare rău că nu ai gustat ironia mea. Ciudat… Tu făcând o meserie din ironie înaintea mea. Eu vă apreciez chiar și așa… Când nu se mai uita lumea. Știm amândoi câte materiale ne-am servit sub umbrela unui respect nedeclarat. Faptul că ai aruncat treaba cu sacoul ca o răutate gratuită dintr-un alt context… nici nu mă deranjează. Ba mai mult, pe eticheta scrie 700 RON… Da eu nu i-am dat.

Treaba cu Dezbrăcatu mi-se pare însă mult. Poate am spus-o imitând pe cineva. Sau tot ironic… pentru că ar merita mai mult. Nu e genul meu de discurs. Eu am mașină din 2012. Scuze, Codruț Keghes. So…Keep up the good work! Cred, Șerban Huidu… că ai destule pe cap mai importante decât să mă cerți pe mine. Spor!”,  i-a răspuns Dani Oțil lui Șerban Huidu.