Dani Oțil și Loredana Groza, surprinși în ipostaze incendiare de Dragobete. Artista și-a scos bustul generos la înaintare și…

Publicat: 24/02/2020 | 15:40

Dani Oțil și Loredana Groza au fost surprinși în ipostaze incendiare de Dragobete. Totul s-a întâmplat, în direct, în fața a milioane de telespectatori.

Invitată la ”Neatza cu Răzvan & Dani”, Loredana Groza a fost protagonista unei scenete haioase. Bineînțeles, i s-a alăturat Dani Oțil pentru că Răzvan era naratorul. Cei doi s-au așezat pe canapea și așteptau, cu sufletul la gură, instrucțiunile povestitorului. (VEZI AICI: LOVITURĂ DURĂ PENTRU LOREDANA GROZA! CLIPUL PROASPĂT LANSAT A FOST RESTRICȚIONAT)

„Ea, Loredana, amanta lui, îi luă cartea din mână, îi prinse capul între palme și îl mușcă ușor de nas. Iar el spuse…”, a inceput Razvan narațiunea.

„Vreau să menționez că mă însor mâine, poimâine…”, a mărturisit Dani.

Lipsită de inhibiții, Loredana n-a stat pe gânduriși… și-a desfăcut jacheta, și-a scos bustul generos la înaintare și s-a aplecat să-l muște de nas pe Dani Oțil. Regulile trebuiau respectate, nu glumă! Prezentatorul TV era puțin incomodat de situația în care a fost pus, dar Loredana s-a oprit la timp și a simulat doar că îl mușcă.

Loredana Groza și Dani Oțil, protagoniștii unor scene incendiare

Loredana Groza a bătut palma cu Antena 1

Loredana Groza a bătut palma cu Antena 1 și urmează să facă parte, alături de Ștefan Bănică Jr., din juriul “Next Star”, emisiune prezentată de Dan Negru, cel supranumit “Regele audiențelor”. Vă prezentăm, în exclusivitate, și prima imagine cu cei trei “grei” împreună, precum și detalii de pe durata negocierilor care au existat între părți. (CITEȘTE ȘI: CINE A ”FURAT-O” PE LOREDANA GROZA DE LA PRO TV + CE CONTRACT I-A PROPUS ANTENA 1?!)

Loredana Groza și Ștefan Bănică Jr. sunt doi artiști care nu mai au nevoie de niciun fel de prezentare. Ambii, după tratative cu Antena 1, vor intra în juriul emisiunii “Next Star”, prezentată de Dan Negru. Cântăreața s-a despărțit, astfel, de Pro TV, unde în ultimii ani a fost una dintre vedetele postului și o prezență constantă la diverse show-uri de divertisment.