Dani Oțil și Gabriela Priscariu, marii absenți de la cununia Roxanei Ionescu și a lui Tinu Vidaicu. Motivul pentru care matinalul nu a fost prezent la eveniment

Publicat: 15/06/2021 | 18:17

Weekend-ul trecut a fost zi de sărbătoare pentru Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu. Cei doi au organizat cununia religioasă, iar marii absenți de la eveniment au fost chiar Dani Oțil și Gabriela Priscariu. Însă cei doi au avut un motiv întemeiat, iar nașii lor s-au arătat foarte înțelegători.

Dani Oțil și Gabriela Priscariu nu au fost prezenți la nunta nașilor lor de cununie, însă cei doi au avut motive întemeiate și s-au bucurat de toată înțelegerea. Matinalul de la Antena 1 nu a putut să fie alături de Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu din cauza unui concurs la raliu pe care l-a avut chiar în aceeași zi. Dani Oțil este un pasionat al curselor și nu putea să rateze evenimentul, mai ales că fusese programat cu mult timp în urmă.

În ceea ce o privește pe Gabriela Priscariu, aceasta nu putu nici ea să fie prezentă la eveniment din cauza sarcinii. Tânăra se află în ultimul trimestru de sarcină, iar deplasarea ar fi fost destul de greu de realizat pentru ea. Cei doi s-au bucurat de înțelegerea nașilor, iar absența lor de la eveniment nu a fost taxată.

(VEZI ȘI: DANI OȚIL S-A CERTAT CU MAMA LUI, CHIAR ÎN ZIUA NUNȚII SALE. CARE A FOST MOTIVUL)

Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu s-au cununat religios

În luna februarie a acestui an, Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu au sărbătorit un an de la cununia civilă. Iar, acum, cei doi s-au cununat și în fața lui Dumnezeu.

Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu s-au cununat religios în mare secret la Catedrala Metropolitană din Timișoara. Evenimentul a fost unul restrâns, la care au participat doar persoane apropiate celor doi.

„Sunt recunoscătoare pentru tot ce am trăit astăzi. Te iubesc, soțul meu????”, a scris Roxana Ionescu. După ceremonia religioasă, mirii au petrecut alături de prieteni și familie la restaurant.

(CITEȘTE ȘI: ROXANA IONESCU ȘI TINU VIDAICU S-AU CUNUNAT RELIGIOS! PRIMELE IMAGINI DE LA EVENIMENT)