Dani Oțil “se bate” cu virusul la bustul gol și în bermude. L-am fotografiat în timp ce…

Publicat: 12/04/2020 | 23:29

Imediat ce am avut parte de câteva zile de soare și vreme frumoasă, multe dintre vedetele autohtone au profitat și au “abandonat” articolele de primăvară în dressing. Dani Oțil, “matinalul” de la Antenă, face și el parte din această categorie. Pentru prezentatorul de la “Neatza” a venit, clar, vara, iar CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, și dovada în acest sens.

(VEZI AICI: ”MATINALUL” DE LA ANTENĂ N-O SCAPĂ DIN MÂNĂ PE ”MISS FUNDULEȚ”!)

Chiar dacă suntem abia la jumătatea lunii aprilie, tricourile, pantalonii scurți și încălțămintea lejeră pot fi purtate, fără nicio problemă, în miezul zilei. Temperaturile au atins chiar și 25 de grade Celsius, iar o plimbare în aer liber reprezintă o adevărată plăcere. Din păcate, România este în stare de urgență, iar pentru a părăsi domiciliul trebuie să ai un motiv întemeiat. Dani Oțil a avut, recent, unul.

Dani Oțil, „inspecție” la bustul gol!

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, l-a întâlnit pe “matinalul” de la Antenă în zona de nord a Capitalei, în parcarea restaurantului de lux pe care îl deține de o bună perioadă. Simpaticul prezentator de la “Neatza” s-a dus, probabil, în „inspecție, dorind să se asigure că angajații din bucătărie își fac treaba ca la carte, din moment ce, pe durata pandemiei, localurile au, încă, opțiunea să livreze la domiciliu.

Ce a surprins, totuși, a fost modul în care Dani Oțil s-a afișat în public și a ales să intre restaurant. Lovit în plin de temperatura mult mai ridicată față de cea obișnuită pentru luna aprilie, prezentatorul TV a coborât din mașină la bustul gol și, îmbrăcat doar o pereche de bermude, a înaintat, agale, către local, imagine pe care, de regulă, o poți vedea doar în lunile toride de vară.

Dani Oțil, la bustul gol, în parcarea restaurantului pe care îl deține. Pentru el a venit deja vara

(CITEȘTE ȘI: FOSTA IUBITĂ A LUI DANI OȚIL (PATRONEASA ”CĂRȚI, DULCIURI ȘI FLORI”), VACANȚĂ ÎN EXCLUSIVISTA ST. BARTH CU UN MILIONAR CĂSĂTORIT DIN CAPITALĂ!)

Până a intrat în restaurant, Dani Oțil și-a verificat în câteva rânduri telefonul. Nu a părut deloc îngrijorat de situația cu care se confruntă România, mai ales că nu a avut asupra lui masca de protecție pe care autoritățile ne-au recomandat să o purtăm pe durata pandemiei de COVID-19. “Matinalul” de la Antenă “se bate”, practic, cu virusul la bustul gol și în bermude.

COVID-19 le-a amânat nunta!

La începutul acestui an, pe când se aflau în vacanță, departe de țară, Dani Oțil a făcut marele pas. ”Matinalul” i-a dat iubitei, Gabriela Prisăcariu, fostă participantă la “Supermodels by Cătălin Botezatu”, cu care a avut și încă are o relație foarte discretă, departe de reflectoare, inelul mult-așteptat.

Pot să spun că cererea în căsătorie a fost un moment foarte frumos şi nu aş vrea să dau prea multe detalii. Ţinem pentru noi. Am filmat totul, am primit un inel de vis, totul a fost foarte romantic şi fix aşa cum mi-am dorit. Cât despre nuntă, aş prefera să ne limităm doar la aceste informaţii”, a spus Gabriela Prisăcariu.

(NU RATA: SE ANUNȚĂ ”AVALANȘĂ” DE NUNȚI ÎN SHOWBIZ. O VEDETĂ A ANTENEI E FAVORITĂ SĂ ÎMBRACE PRIMA ROCHIA DE MIREASĂ!)

Din păcate, din cauza pandemiei de COVID-19, cei doi au decis să amâne ziua în vor deveni soţ şi soţie.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu, la plimbare în parc

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)