Dani Oțil s-a dat de gol, în direct, la Antena 1. Care este sexul bebelușului său

Publicat: 21/04/2021 | 14:23

Dani Oțil s-a dat de gol în privința sexului bebelușului său. Prezentatorul a mărturisit, în direct, la „Neatza cu Răzvan și Dani” că va fi o „mamă bună de băiat”.

Într-o discuție cu invitata emisiunii, Bianca Tirsin, cea care concurează la Miss Univers, reprezentând România, Dani „a scăpat porumbelul” și a spus că el va fi „o mama bună de băiat”. Imediat după, judecând după expresia facială de moment, Dani și-a dat seama că nu trebuia să spună asta.

Dani Oțil: O să fiu o mama bună de băiat.

Bianca Tirsin: Felicitări!

Dani Oțil: Încă nu se vede, dar m-am mai bucălat puțin.

VEZI ȘI: Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil, în cabinetul medicului: “Ești pregătit să-l vezi pe bebeluș?” + ce a spus prezentatorul despre viitorul copilului său | FOTO

Gabriela Prisacariu, nerăbdătoare să fie mămică

“Trăim cele mai frumoase clipe. Anul acesta vom fi patru. Trebuie să punem la numărătoare şi pe Găluşcă, pisicuţa noastră, pe care ne-am făcut oarecum antrenamentul ca părinţi. Eu şi Dani ne doream foarte mult un copilaş şi iată că gândurile ne-au fost ascultate. Sunt însărcinată în 16 săptămâni, luna a patra, suntem fericiţi şi ne bucurăm de ceea ce ne este dat să trăim.

Nu vă pot da detalii despre cum l-am anunţat pe Dani că vom avea un bebeluş, prefer să păstrăm pentru noi. La fel şi sexul copilului, dacă este fetiţă sau băiat, sau cine ştie, chiar gemeni, o să fie o surpriză. Pot să vă spun că părinţii noştri au fost copleşiţi de vestea că îi vom face bunici. Îşi doreau mult”, a mărturisit viitoarea mămică într-un interviu acordat pentru click.ro.

Vezi și: Iubita lui Dani Oțil, prezentare de modă la Neatza. Cum arată Gabriela Prisacariu însărcinată în al doilea trimestru

La începutul lui 2020, prezentatorul matinalului de la Antena 1 a cerut-o de soție pe Gabriela Prisăcariu în timp ce se aflau într-o vacanță pe meleaguri însorite; inelul de logodnă are diamante. Vedeta este una dintre cele mai admirate și, în același timp, s-a numărat printre cele mai controversate concurente care au participat la “Supermodels by Cătălin Botezatu”.