Dani Oțil, mesaj subtil pentru Mihaela Rădulescu, după nunta cu Gabriela Prisacariu: „Se pot depune flori la Monaco”

Publicat: 18/05/2021 | 17:52

Dani Oțil a spus „Da” în fața ofițerului Stării Civile weekend-ul trecut. Prezentatorul de la Antena 1 și iubita lui Gabriela Prisacariu s-au căsătorit și așteaptă un copil. Știut pentru glumele sarcastice, Dani nu s-a putut abține să nu facă un comentariu subtil la adresa fostei sale partenere Mihaela Rădulescu.

La prima oră a dimineții de luni, Dani Oțil a atins un subiect „sensibil” legat de nunta lui. Într-o introducere, moderatorul de la „Neatza cu Răzvan și Dani” a ținut să precizeze că evenimentul de sâmbătă nu a fost nuntă.

„Se vede cu ochiu liber că suntem mai mulți căsătoriți în emisiune. Probabil voifi împuns că n-am avut sarmale, dar vă reamintesc că n-a fost o nuntă, a fost un team-building, pentru că am fost-40-42 (n.r. de oameni)”, a spus Dani.

„N-aș fi ratat niciodată momentul ăsta. Voiam să fiu sigură că fecioara noastră spune „da”.

Mi-au spus o grămadă de femei că dacă s-a căsătorit Dani, mai au și ele o șansă, ele având tot parteneri fecioară și așteaptă de ani buni să fie luate.”, a spus Bianca, astrologul emisiunii.

VEZI ȘI: Mihaela Rădulescu, prima reacție după ce Dani Oțil s-a căsătorit: „Asta este pentru cei care cred că el are o zi proastă”

„Unele au înghițit în sec”

Imediat după comentariul Biancăi, Dani Oțil a ținut să le transmită un mesaj femeilor care l-au „plâns” pentru că oficial nu mai este un bărbat liber, făcând referire chiar la fosta lui iubită, Mihaela Rădulescu.

„Apropo de asta, am înțeles că ieri a fost și un pic de doliu într-o parte a Bucureștiului, cică s-a plâns. Dacă vreți să faceți o depunere de flori la restaurantse poate întâmpla, faceți acolo un colțișor, pentrucă sunt unele care au înghițit în sec așteptându-mă chiar până la 40 de ani. Se pot depunde flori, apropos, și la Monaco dacă…se pot așeza acolo…”, a spus Dani Oțil într-o notă sarcastică. Răzvan Simion a simțit imediat subtilitatea și a zâmbit mirat.

NU RATA: Reacția Lidiei Buble, după ce Răzvan Simion a apărut cu Daliana Răducan la nunta lui Dani Oțil „Să nu te uit niciodată”