Dani Oțil, foc și pară pe tunsoarea perfectă a lui Klaus Iohannis: „Mâine, poimâine vă vedem bronzat”

Publicat: 30/04/2020 | 08:57

Din cauza pandemiei de coronavirus, în România există mai multe probleme, printre care se numără și saloanele fr înfrumusețare și frizeriile închise. În timp ce toți bărbații s-au ales, în această perioadă, cu o podoabă capilară lungă, președintele României, Klaus Iohannis, de-abia și-a etalat tunsoarea perfectă. 

Klaus Iohannis a susținut o altă conferință de presă în cadrul căreia toată lumea a putut observa faptul că președintele este proaspăt tuns și are o freză perfectă. Dani Oțil a fost extrem de revoltat pe gestul șefului statului, căruia i-a reproșat faptul că s-a tuns și i-a mărturisit că ar fi trebuit să vină la conferință lățos, ca toți ceilalți bărbați care nu se pot bucura de o tunsoare, în vreme de pandemie.

CITEȘTE ȘI – KLAUS IOHANNIS, DECLARAȚII TRANȘANTE LA ADRESA PSD-ULUI DUPĂ CE S-A APROBAT LEGEA PRIN CARE SE DĂ AUTONOMIE LARGĂ ȚINUTULUI SECUIESC

„Lăsați-l să crească, nu-l mai tundeți. Trebuia să veniți lățos ca noi. Mâine, poimâine vă vedem bronzat, că mergeți la mare și noi nu putem să mergem la mare…” a spus Dani Oțil, în cadrul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani. 

Klaus Iohannis, răspuns savuros după ce un jurnalist l-a întrebat unde s-a tuns

În cadrul conferinței de presă pe care a susținut-o Klaus Iohannis au existat mai multe curiozități din partea jurnaliștilor. Printre acestea, desigur, și una dintre cele mai importante: tunsoarea președintelui! Un jurnalist a venit în fața lui Iohannis și l-a întrebat unde a reușit să se tundă, iar răspunsul președintelui a fost savuros.

„E cam criză și se vorbea foarte mult de frizeri… unde v-ați tuns? Că eu am încercat acasă, nu prea mi-a ieșit..” a spus jurnalistul, către Klaus Iohannis.

NU RATA – KLAUS IOHANNIS, PRIMA REACȚIE ÎN CAZUL MUNCITORILOR PLECAȚI LA CULES SPARANGHEL ÎN GERMANIA: ”ESTE ALEGEREA LOR ȘI PROBABIL VA…”

„Tot așa, acasă. Mai încercați…” i-a spus și Klaus Iohannis, după care a afișat un zâmbet larg. Reacția președintelui a devenit virală și s-a distribuit cu repeziciune pe rețelele de socializare, oamenii amuzându-se de modul în care șeful statului i-a dat replică jurnalistului curios.