Dani Oțil, extrem de gelos pe logodnica lui! Gestul incredibil care l-a dat de gol! ”Nu-ți mai arăta…” VIDEO

Publicat: 13/04/2020 | 19:04

Dani Oțil, celebrul prezentator al emisiunii ”Neatza cu Răzvan și Dani” a avut o ieșire violentă în fața iubitei sale Gabriela Prisacariu. Bărbatul o ține din scurt pe logodnica lui chiar și în carantină. Ultima postare publicată de tânărul model îl dă de gol pe celebrul moderator de televiziune.

Dani oțil nu suportă deloc să-și vadă iubita în ipostaze sexy și provocatoare pe rețelele de socializare. De nenumărate ori, prezentatorul a vorbit subtil despre faptul că Gabriela profită într-un mod exagerat de sexualitatea sa și ispitește prea mult internauții cu fotografiile sale sexy de pe Instagram. Ce e drept, celebrul fotomodel își merită pe deplin laudele și admirația pentru felul în care arată. Gabriela se întreține în fiecare zi la sală, are un trup bine lucrat și atrage privirile oricui datorită aspectului fizic ireproșabil.

Dani Oțil, însă, este extrem de egoist și vrea să o păstreze pe Gabriela doar pentru el. Astfel că, în ultima postare a tinerei moldovence, prezentatorul a avut o reacție neașteptată cu privire la faptul că aceasta își arată trupul dezgolit în online.

”Nu-ți mai arăta buricul!”, a spus Dani Oțil în timp ce își strângea de gât iubita, în glumă, desigur.

Internauții l-au taxat imediat pe prezentator pentru reacția sa necontrolată.

”Ce să-ți fac Fanii dacă ți-ai luat fotomodel. De ce nu ți-ai luat o măicuță ?(nu e posibil dar puteai să incerci) Si nu te mai chinuiai să-i faci cocul”, a scris un fan pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Pentru barbatii care nu inteleg cat ne chinuim noi ca acel coc sa ne iasa asa…????

O postare distribuită de Gabriela Prisacariu ???????????????? (@gabriela.prisacariu) pe