Dani Oțil, dezvăluiri incendiare din timpul relației cu Mihaela Rădulescu! Cum râdeau de el colegii

Publicat: 07/05/2021 | 22:04

Dani Oțil a făcut câteva dezvăluiri neașteptate din timpul relației cu Mihaela Rădulescu. Matinalul de la Antena 1 a mărturisit că unii dintre colegii de breaslă l-au judecat pentru relația pe care a avut-o, din prisma diferenței mari de vârstă.

Invitat în cadrul podcast-ului realizat de Mihai Bobonete, Dani Oțil a dat din casă și a făcut câteva mărturisiri care au pus pe jar internauții. Cei doi au vorbit despre fosta relație a matinalului, cea cu Mihaela Rădulescu. Legătura celor doi a stârnit la vremea respectivă numeroase controverse, mai ales din cauza diferenței de vârstă. Între cei doi există o diferență de 11 ani, iar acest aspect a fost sancționat de mule ori de către unii colegi de breaslă. (CITEȘTE ȘI: DANI OȚIL A COMIS-O! CUM A JIGNIT-O PE RALUCA OLARU, ASISTENTA LUI DE LA NEATZA)

Însă Dani Oțil le-a dat replica acelora de au comentat de-a lungul timpului, făcând câteva dezvăluiri surprinzătoare.

„Știi ce era fain pe vremea aia că ea bătea într-un 43-44 și erau niște domni la televizor care făceau mișto de felul cum arată ea, dar eu în timpul acela avem poze cu soțiile lor dezbrăcate în telefon și nu se apropiau… mna”, a spus Dani Oțil.

Dani Oțil, viitor tătic

În prezent, Dani Oțil are o relație cu Gabriela Prisăcariu și se pregătește să devină tătic. La fel ca și în cazul relației cu Mihaela Rădulescu diferența de vârstă dintre cei doi este destul de mare, de 12 ani, însă este clar că acest lucru nu le-a deranjat niciodată pe matinal.

Cei doi se înțeleg de minune și în curând vor avea un copil. Se pare că matinalul de la Antena 1 o să devină tată de băiat și este cât se poate de fericit.

„Trăim cele mai frumoase clipe. Anul acesta vom fi patru. Trebuie să punem la numărătoare şi pe Găluşcă, pisicuţa noastră, pe care ne-am făcut oarecum antrenamentul ca părinţi. Eu şi Dani ne doream foarte mult un copilaş şi iată că gândurile ne-au fost ascultate.”, a declarat recent viitoarea mămică.

(VEZI ȘI: CU CE PROBLEMĂ SE CONFRUNTĂ LOGODNICA LUI DANI OȚIL, ÎN AL DOILEA TRIMESTRU DE SARCINĂ)

 

Sursa foto: Instagram