Dani Oțil, dezvăluiri dureroase despre depresie: “Am chemat salvarea”. Ce a spus despre eșecurile în dragoste

Publicat: 01/06/2020 | 19:01

Dani Oțil este unul dintre cei mai carismatici prezentatori din România și mai mereu este cu zâmbetul pe buze. Iar când a avut vreo zi mai dificilă, el și-a păstrat speranța și a gestionat foarte bine situațiile delicate apărute. Recent însă, moderatorul de la “’Neatza cu Răzvan și Dani” a dezvăluit că s-a confruntat cu depresia și a povestit cum s-au derulat câteva scene dintr-un eșec în dragoste.

Citește și: Ex-iubita lui Dani Oțil s-a despărțit de fiul milionarului pentru un musculos + Fosta “Războinică” se pregătește acum, în secret, să devină mamă

Dani Oțil, dezvăluiri dureroase despre depresie: “Am chemat salvarea”

În prezent, Dani Oțil trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de logodnica lui, Gabriela Prisăcariu, dar, în trecut… el nu a stat deloc bine la capitolul amor. Întrebat într-un interviu oferit de curând dacă a avut vreodată depresie, el a răspuns afirmativ. După ce i-au ascultat mărturiile povestite, unii dintre fanii prezentatorului de la Antena 1 cred că femeia care i-a frânt inima a fost chiar Mihaela Rădulescu, alături de care a avut o relație de șase ani.

Descoperă și: Dani Oțil spune adevărul despre relația cu Mihaela Rădulescu: “Încă ne mai ajutăm”

“Depresie? Da! Am chemat și salvarea. Am avut o situație, am avut un atac de panică, de necaz din dragoste. Am avut un moment critic, nu am mai spus asta nicăieri și niciodată, dar… poate de la vin. Sau poate se uită ea și acum plânge (n.r.: s-a uitat în camera de filmat când a făcut această afirmație). Atunci chiar mi-a căzut total cerul… și am izbucnit în plâns.

Mi-am șters mucii și lacrimile și m-am gândit să plec spre Răzvan. Răzvan, atunci locuia cu soția lui, locuiau perete în perete cu mine și aveam curte comună. Când am ieșit pe terasă, mi-am dat seama că ei se certau. Băi, noi sunte într-un film, îți dai seama? (…). M-am așezat pe un scaun și le-am zis: «Nu vreau să le stric circul, dar, sincer, există, din toate simptomele, 5% șanse să mor. Și că urmează să-mi fie foarte rău și că probabil o să leșin, o să lipsesc câteva minute dintre noi, dar că o să revin din leșin» (…), a declarat Dani Oțil în cadrul emisiunii “Xtra Night Show”.

Nu rata: Dani Oțil, foc și pară pe tunsoarea perfectă a lui Klaus Iohannis: “Mâine, poimâine, vă vedem bronzat”

Dani Oțil s-a logodit în secret cu Gabriela Prisăcariu

Aflat la mii de kilometri distanță de România împreună cu iubita lui, într-o vacanță exotică la începutul acestui an, Dani Oțil a decis să treacă la următorul pas al relației: logodna! Astfel, cunoscutul prezentator a ales cu multă atenție o superbă bijuterie cu diamante și… în ziua potrivită, i-a adresat iubitei sale marea întrebare, după o relație de mai bine de un an. Copleșită de emoții, vedeta nu și-a putut stăpâni lacrimile de fericire și i-a răspuns afirmativ. La scurt timp de la aceste clipe unice, ea a publicat prima imagine cu inelul de logodnă.

În perioada izolării, Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil au făcut câteva haioase pentru TikTok, iar cel de mai jos este unul dintre ele.

View this post on Instagram

Cine se plictisește nu are tiktok ?

A post shared by dani otil (@daniotil) on

Află și: Dani Oțil “se bate” cu virusul la bustul gol și în bermude. L-am fotografiat în timp ce…

Cine este Gabriela Prisăcariu, logodnica lui Dani Oțil

Gabriela Prisăcariu este una dintre cele mai admirate și, în același timp, controversate concurente care au participat la “Supermodels by Cătălin Botezatu”. La acea vreme a făcut următoarea declarație: “Bărbații caută, în general, femei proaste. Până acum nu mi-am găsit jumătatea și nici nu caut. Am fost cu barbați care mi-au dat papucii pentru că s-au gândit că sunt și frumoasă, și mai am și ceva în cap, așa că înainte să îi părăsesc eu, au preferat să facă ei pasul ăsta”.

Citește și: Detaliul intim despre Miss Funduleț! Ce poreclă are, de fapt, iubita lui Dani Oțil