Dani Oțil a răbufnit în direct: „E total transparentă și total nepotrivită!”. În ce ținută sexy a apărut iubita prezentatorului la „Neatza cu Răzvan și Dani”

Publicat: 25/06/2020 | 17:36

Dani Oțil a fost luat prin surprindere de iubita acestuia, Gabriela Prisăcariu, atunci când modelul a pășit pe platoul de la „Neatza cu Răzvan și Dani” într-o ținută total transparentă. Moderatorul nu s-a putut abține să nu facă un comentariu acid.

În Rubrica de stil, difuzată joi, 25 iunie, la emisiunea matinală „Neatza cu Răzvan și Dani”, Gabriela Prisăcariu, viitoarea soție a lui Dani Oțil a uimit cu o apariție total provocatoare. Aceasta a îmbrăcat o ie transparentă care i-a pus în valoare bustul generos, care nu era însoțit de sutien, lucru care l-a scos din minți pe iubitul său ce prezenta întreaga rubrică.

CITEȘTE ȘI: De ce a murit Ionuţ Popa! Fostul antrenor de la UTA Arad suferea de o maladie cumplită

CITEȘTE ȘI: Ultimă oră! Un profesor din Iași, care a fost supraveghetor la prima probă de la BAC 2020, confirmat cu COVID-19

„În afara de asta care e total transparentă și total nepotrivita unei emisiuni de dimineață. Aș întreba ce avem aici, dar mergem un pic mai departe pentru că nu se pot da aceste imagini la televizor. Dar de ce sunteți împotriva mea tot timpul? Toată emisiunea lucrează împotriva mea. E discretă ca glumele mele nesărate, e discretă dar se vede”, a comentat Dani Oțil.

Gabriela Prisăcariu are 26 de ani și este unul dintre cele mai apreciate modele. Tânăra s-a făcut remarcată în  show-ul „Supermodels by Cătălin Botezatu, iar acum este la un pas de a deveni soția unuia dintre cei mai cunoscuți prezentatori tv.

CITEȘTE ȘI: Jurnalistul de investigație Silviu Mănăstire intervine în scandalul interlopilor infiltrați în Poliția Locală: ”A existat o grupare interlopă de trafic de droguri de mare risc”

„Bărbații caută în general femei proaste. Până acum nu mi-am găsit jumătatea și nici nu caut. Am fost cu bărbați care mi-au dat papucii pentru că s-au gândit că sunt și frumoasă, și mai am și ceva în cap, așa că înainte să îi părăsesc eu, au preferat să facă ei pasul ăsta”, a declarat Gabriela Prisacariu în urmă cu ceva timp.