Dani Oțil a cerut-o de soție pe Gabriela Prisăcariu! Prima imagine cu inelul de logodnă cu diamante

Publicat: 09/01/2020 | 10:12

Da, este oficial! Dani Oțil a cerut-o de soție pe Gabriela Prisăcariu, iar frumoasa blondă i-a răspuns cu cel mai sincer și plin de iubire: “Da”! Momentul a fost unul extrem de emoționant pentru cei doi logodnici, în prezent, și a avut loc la mii de kilometri de România. Partenera de viață a prezentatorului de la Antena 1 a dezvăluit tuturor cum arată inelul de logodnă, care are multe diamante.

Citește și: Ups! Dani Oțil și-a fotografiat iubita dezbrăcată în cadă, în timp ce făcea baie, și a urcat poza, din greșeală, pe Instagram. Reacția Danielei Crudu

Dani Oțil a cerut-o de soție pe Gabriela Prisăcariu

După o relație de mai bine de un an, Dani Oțil a decis că e momentul ca el și  Gabriela Prisăcariu să treacă la următorul nivel: logodna! Astfel, cunoscutul prezentator a ales cu multă atenție o superbă bijuterie cu diamante și… în ziua potrivită, el i-a adresat iubitei sale marea întrebare. Copleșită de emoții, vedeta nu și-a putut stăpâni lacrimile de fericire și i-a răspuns afirmativ. La scurt timp de la aceste clipe unice, ea a publicat prima imagine cu inelul de logodnă, pe car îl puteți admira în galeria foto a articolului.

Citește și: Detaliul intim despre Miss Funduleț! Ce poreclă are, de fapt, iubita lui Dani Oțil

Aflați de câteva zile bune în Mexic, Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au stârnit controverse, după ce au postat o poză de album. În fotografie, moderatul matinalului de la Antena 1 poartă un tricou cu un mesaj care i-a dus pe mulți cu gândul la faptul că acesta și iubita lui ar urma să devină părinți. În urmă cu câteva lui, el a vorbit serios despre întemeierea unei familii și a mărturisit că își dorește să aibă un copil cât mai repede.

Citește și: Iubita lui Dani Oțil a intrat în direct la “Neatza”. Reacția jenantă a “matinalului”

Cine este Gabriela Prisăcariu

Gabriela Prisăcariu este una dintre cele mai admirate și, în același timp, controversate concurente care au participat la “Supermodels by Cătălin Botezatu”. La acea vreme a făcut următoarea declarație: “Bărbații caută, în general, femei proaste. Până acum nu mi-am găsit jumătatea și nici nu caut. Am fost cu barbați care mi-au dat papucii pentru că s-au gândit că sunt și frumoasă, și mai am și ceva în cap, așa că înainte să îi părăsesc eu, au preferat să facă ei pasul ăsta”.