Dani Mocanu s-a săturat de burlăcie și vrea să se însoare. Ce condiție trebuie să îndeplinească viitoarea soție. “Poate să fie și urâtă, dar să fie…”

Publicat: 06/12/2019 | 17:54

Dani Mocanu s-a săturat de burlăcie și vrea să ajungă în fața altarului. Invitat la un post de televiziune, cântărețul de manele a dezvăluit că are în plan să-și găsească o iubită și să se așeze la casa lui.

Sunt burlac din nou. Sunt ok aşa. Vreau să fac un anunţ public. Vreau să mă însor şi nu găsesc. Faceţi o selecţie. Vreau ca viitoarea iubită să fie ascultătoare. Poate să fie şi urâtă, că o duc eu prin saloane„, a spus Dani Mocanu la “Acces Direct”.

Ce avere a strâns Dani Mocanu până la vârsta de 27 de ani

Dani Mocanu a transmis un mesaj acid pentru cei care “au uitat” de unde au plecat atunci când au ajuns în top. În rândurile așternute pe o rețea de socializare, cântărețul a mărturisit că, până în prezent, el a făcut câteva milioane de euro. Cum nu a spus exact suma, mulți intuiesc că este vorba despre una cu cifra 3 în față… cel puțin!

În ziua de azi, dacă dai de 2-3 lei, e la modă să îți iei arfe și să pozezi în mare smardoi sau cine știe ce mafiot. Orașele din România sunt pline, din păcate, de specimene de genul acesta… Eu am 27 de ani și am produs până la vârsta mea câteva milioane de euro singurel, pe barba mea, dar caracterul meu a rămas la fel ca atunci, când poate nu aveam bani nici măcar de o cola. ( Cei ce mă cunosc pot confirma). Stați cu picioarele pe pământ, fraților…O ZI BUNĂ TUTUROR”, este mesajul scris de manelist pe contul său oficial de Facebook.