Dani Mocanu, prins fără declarația pe propria răspundere: „Polițistul care m-a amendat ar trebui să..”

Publicat: 13/04/2020 | 14:20

În plină pandemie de coronavirus, Dani Mocanu s-a convins că unde-i lege, nu-i tocmeală, așa că s-a ales cu o felicitare din partea Poliției Române.

În această perioadă, cetățenii care vor să se deplaseze în afara locuinței trebuie să aibă motive serioase și, bineînțeles, să aibă asupra lor documentele necesare: buletinul de identitate și declarația pe propria răspundere. Cu toate acestea, nu toți cetățenii se pliază pe noile legi, așa că Dani Mocanu s-a cam ales cu o amendă!

Pentru că a ieșit din casă fără declarația pe propria răspundere, Dani Mocanu a fost oprit de Poliția Română și amendat cu o sumă colosală! Spunem colosală pentru că cea mai mică amendă este de 2.000 de lei, așa că nu este deloc de…aruncat pe fereastră!

Și, pentru că a fost mândru tare de isprava lui, manelistul s-a lăudat imediat pe Instagram. Dani Mocanu și-a făcut un selfie în mașină, în care ține „felicitarea” în mână. Ba chiar l-a îndemnat pe polițistul care l-a amendat să-și ceară scuze.

”Legat de noul HIT … am zis că mă duc la ea, dar uite că tot am luat amendă ????. Sper ca acest polițist care a îndrăznit să-mi dea amenda … să-și ceara scuze cu ajutorul LUI DUMNEZEU ???? ❤️”, a scris el, pe contul de socializare.