Dani Mocanu, primele declarații după ce a fost condamnat la închisoare cu executare! Fostul manelist trebuie să plătească și o amendă de 15.000 de lei

Publicat: 30/04/2021 | 21:10

Dani Mocanu a fost rugat să comenteze decizia magistraților de la Judecătoria Pitești, care l-au condamnat la șase luni de închisoare după ce l-au găsit vinovat pentru instigare la ură şi discriminare împotriva femeilor. Pe lângă decizia de a fi trimis după gratii, fostul manelist a fost amendat cu 15.000 de lei în dosarul în care a fost anchetat pentru videoclipul melodiei “Curwa”.

Dani Mocanu, primele declarații după ce a fost condamnat la 6 luni de închisoare cu executare

În vârstă de 29 de ani, Dani Mocanu a fost contactat telefonic de un reporter de la Antena 1 căruia i-a răspuns. Apelul a fost unul destul de scurt și s-a încheiat cu promisiunea artistului că va reveni cu informații privind situația delicată în care se află.

“Revin eu cu un telefon, revin eu cu un telefon”, a spus  fostul manelist, relatează observatornews.ro.

Jurnalistul a încercat să-i adreseze o întrebare: “Voiam să te întreb cum vezi…”, dar Dani Mocanu l-a oprit și i-a spus: “Revin eu, revin eu”, după care a închis apelul.

Nu rata: Câte mii de euro a făcut Dani Mocanu doar din videoclipul melodiei care i-a adus condamnarea cu executare

Dani Mocanu, în mai multe anchete

Videoclipurile fostului cântăreț de manele au provocat anchete fără număr. În 2018, el a filmat un clip în care apar cinci mascaţi de la Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Dâmboviţa. Jandarmii care au jucat după cum le-a cântat controversatul artist sunt cercetaţi de Parchetul Militar.

Descoperă și: Dani Mocanu a spus cu câte femei a făcut amor. Manelistul este “rege” și în dormitor, nu doar pe YouTube | VIDEO

În vara anului trecut, Dani Mocanu a apărut într-un videoclip alături de un leu rănit. La scurt timp după izbucnirea scandalului, cântărețul a spus că rănile erau doar un “efect de machiaj” și că animalul a fost tratat ca un “bebeluș”. Polițiștii au descins în locuinţa sa, iar artistul a fost dus la audieri. Leul a fost găsit în locuinţa unui crescător.

Citește și: El este stăpânul leului din clipul lui Dani Mocanu. Are o întreagă menajerie, iar, în urmă cu 5 ani, unul dintre leii săi a sfâșiat o femeie

În ciuda problemelor cu legea, Dani Mocanu a fost de multe ori numărul 1 în trending-ul de pe YouTube-ul românesc.

Sursa foto: captură video Antena 1 & Facebook