Dani Mocanu nu mai este membru al “pocăiților”. “Lucrează cu Satana!” Ce religie împărtășește acum celebrul manelist

Publicat: 21/01/2020 | 12:07

Dani Mocanu nu mai face parte din rândul ”pocăiților”! Este convins că religia în care credea este făcută doar pentru profit și că lucrează cu Satana. Motiv pentru care a redevenit creștin. Cel puțin așa susțin prin intermediul unui mesaj postat pe contul personal de socializare.

”Acolo sus există ‘cineva’ care merită să fie iubit… nu luat la mișto. Din păcate, aseară am avut neplăcerea să văd câteva filmulețe cu tematică creștină, transformate într-o sursa de venit, iar așa-zișii ‘pastori’ având intenția de a deveni vedete uitând care este cu adevărat sarcina lor!!!

Am ajuns să cred că #pocăiții sunt o sectă care mai mult lucrează cu Satana decât cu Dumnezeu. De când m-am născut îl iubesc pe Dumnezeu atât eu cât și familia mea, dar de azi înainte nu mă mai consider pocăit… nu vreau să fac parte dintre acești oameni care s-au transformat într-o sectă. De azi sunt creștin în Isus Hristos. Atât!!!”, a notat Dani Mocanu pe contul său de socializare.

“Acum șase ani m-am botezat!”

În urmă cu mai multe luni, Dani Mocanu susținea că este o persoană credincioasă și că ar face parte din rândul ”pocăiților”, religia lui fiind evanghelistă.

Eu sunt, şi nu glumesc, un om foarte credincios. Eu, acum şase ani, m-am botezat. Da, sunt pocăit, cum se spune. Sunt, de fapt, evanghelist”, spunea în urmă cu ceva timp Dani Mocanu, potrivit wowbiz.ro.