Dani Mocanu, înregistrat când spărgea o mașină! Ce a vrut să ia manelistul

Publicat: 14/06/2020 | 11:08

Dani Mocanu a fost înregistrat de camerele de supraveghere în timp ce spărgea o mașină. Celebrul manelist riscă acum chiar să ajungă după gratii. De la ce a pornit tot scandalul?

CITEȘTE ȘI: DANI MOCANU, DIN NOU PROBLEME CU OAMENII LEGII? „DACĂ NU MAI POSTEZ NIMIC, ÎNSEAMNĂ CĂ M-A ARESTAT”

Dani Mocanu este la un pas să ajungă în fața procurorilor pentru că a spart o mașină pentru a lua un telefon. Nu unul oricare, ci care conținea o înregistrare video compromițătoare cu el. Una dintre tinerele cu care Dani Mocanu a avut o colaborare muzicală a ajuns și în patul lui, iar cei doi s-au filmat în timpul partidei amoroase. Blonda a fost, apoi, amenințată.

Iar Dani Mocanu a aflat că înregistrarea a ajuns pe pâini periculoase și, depistând persoana care-i voia răul, a încercat să pună mâna pe telefonul buclucaș. Chiar cu riscul de a ajunge la închisoare.

Dani Mocanu, înregistrat când spărgea o mașină, a avut o altercație cu un polițist

În luna aprilie a acestui an, Dani Mocanu a fost prins într-un alt scandal, de data aceasta cu un polițist. Iată ce povestea manelistul după ce a fost testat cu alcooltestul. „Am primit un mesaj de la un prieten. `Salut, Dani! Polițistul care te-a sancționat acum două zile te-a chemat la el, la băut. E ziua lui de naștere, împlinește 26 de ani. A zis că-i pare rău de ce s-a întâmplat, nu te-a recunoscut`. M-am bucurat, am zis că un prieten în plus nu strică. M-am îmbrăcat și am plecat la petrecerea respectivă”, a declarat Dani Mocanu.

NU RATA: CUM ÎȘI NUMĂRĂ, DE FAPT, DANI MOCANU BANII ACASĂ. VIDEO

Manelistul a povestit ce s-a întâmplat la petrecer. A fost tratat regește, cu mâncare și băutură. Dar când a urcat la volan, să plece acasă, Dani s-a trezit că pe urmele lui se află Poliția Rutieră. Manelistul bagă mâna în foc de faptul că echipajul a acționat la solicitarea agentului cu care a petrecut.