Dani Mocanu, în război cu Poliția, în plină criză pandemică. “Să-și ceară scuze!” Ce a pățit manelistul 

Publicat: 15/04/2020 | 12:08

Ca urmare a măsurilor impuse de autorități în contextul pandemiei de COVID-19, românii nu mai au voie să iasă din casă după ora 22.00, fără un motiv întemeiat. Dani Mocanu nu a ținut, însă, cont de restricția impusă prin Ordonanța Militară nr. 2 și, într-una din serile trecute, a ieșit la plimbare, sperând să scape de plictiseală.

VEZI AICI: DANI MOCANU, MAI RĂZBOINIC CA NICIODATĂ! ÎȘI AMENINȚĂ RIVALII: “MĂ BAT SINGUR CU 25-30! SUNT PREGĂTIT SĂ DAU ȘI CU TOPORUL ÎN CAP!”

Cântărețul de manele a avut, din păcate pentru el, ghinion, poliția reperându-l în trafic și oprindu-l pentru control. Dani Mocanu nu avea asupra lui nici buletinul de identitate, dar nici declarația pe propria răspundere, obligatorie pe perioada stării de urgență când părăsești domiciliul. Astfel că oamenii legii, fără niciun fel de regret, l-au amendat pe bună dreptate.

“De obicei, polițiștii nu mă deranjează în trafic!”

Dani Mocanu s-a supărat, însă, foarte tare, fiind, pur și simplu, contrariat de faptul că a fost sancționat contravențional. Pe contul personal de socializare, manelistul a anunțat că așteaptă scuze de la cel care a “îndrăznit” să-l amendeze.

VEZI AICI: DANI MOCANU NU MAI ESTE MEMBRU AL “POCĂIȚILOR”. “LUCREAZĂ CU SATANA!” CE RELIGIE ÎMPĂRTĂȘEȘTE ACUM CELEBRUL MANELIST

De obicei polițistii din România nu mă deranjează în trafic. Dar uite ca s-a găsit unul mai îndrăzneț să-mi dea amenda… În fine, cu ajutorul lui Dumnezeu sper să-și ceară scuze. Că eu sunt băiat pocăit și am încredere în Dumnezeu”, a notat pe contul său de socializare Dani Mocanu.