Dani Mocanu, implant de păr eșuat? Cum arată manelistul, după ce a investit o avere în marea schimbare

Publicat: 02/02/2020 | 22:03

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Dani Mocanu și-a făcut implant de păr, o transformare pentru care a scos din buzunar o avere. Cu toate acestea, ori rezultatele întârzie categoric să apară, ori investiția a fost sortită eșecului, căci pe capul manelistului nu se vede, la propriu, nicio schimbare. 

Dani Mocanu și-a făcut recent implant de păr, dar se pare că rezultatele nu sunt cele așteptate de manelist. Cântărețul a postat recent un clip video în care fanii au putut să vadă că nu este nicio schimbare colosală la nivelul înfățișării manelistului. Din contră…ori Dani Mocanu a aruncat banii în vânt, ori trebuie să mai aștepte puțin până când rezultatul final va fi cel dorit de el, căci ceea ce se întâmplă acum cu siguranță nu-i convine artistului.

Dani Mocanu, probleme grave, după implantul de păr

Dani Mocanu a decis, acum ceva timp, că vrea să facă o schimbare radicală asupra înfățișării sale. Manelistul nu a mai stat pe gânduri și și-a făcut implant de păr, dar la numai câteva zile de la intervenție, artistul s-a afișat pe Instagram cu umflături mari la nivelul capului, dar și la nivelul feței. Se pare că de vină a fost chiar Dani Mocanu, căci nu a respectat indicațiile medicului de a purta o banderolă specială, timp de câteva zile.

Dani Mocanu, probleme după implantul de păr

„E destul de grea o astfel de intervenţie, dar merită, pentru că rezultatele sunt vizibile. Am o lună de la intervenţie. A fost o alegere grea, nu mă simţeam incomplet, dar am decis să încerc şi altceva. Nu o să-mi las părul mare, o să rămân cum sunt acum, peste câteva luni rezultatul va fi şi mai bun, dar voi fi tot tuns scurt, periuţă. Am fost speriat în timpul operaţiei, dar lumea m-a susţinut şi eu zic că este un lucru bun. Aproximativ zece ore a durat intervenţia. La patru ore am luat o scurtă pauză. M-am umflat la faţă după câteva zile”, a spus Dani Mocanu, la Antena Stars.