Dani Mocanu, declarații sinistre în legătură cu sentința Judecătoriei Pitești: “Dumnezeu să se răzbune pe toți cei care îmi vor răul”

Publicat: 01/05/2021 | 21:03

Dani Mocanu a făcut declarații sinistre în legătură cu sentința Judecătoriei Pitești, care l-a condamnat la şase luni de închisoare cu executare pentru videoclipul piesei “Curwa”. Fostul manelist este acuzat că instigă la ură şi discriminare împotriva femeilor.

Dani Mocanu, mesaj înspăimântător în legătură decizia magistraților din Pitești

Când a decis să împărtășească unele dintre gândurile pe care le are, artistul a publicat o poză care a fost realizată în timpul unui antrenament. Afirmațiile șocante vin la doar o zi după ce el a refuzat să vorbească despre situația delicată în care se află; controversatul milionar trebuie să plătească și o amendă penală de 15.000 de lei.

“6 luni de închisoare pentru o melodie… dar de ce eu din atâția artiști ??? Am sa vorbesc cu Dumnezeu să rezolve situația și să se răzbune pe toți cei care îmi vor răul ???? țineți-vă bine… cu Dumnezeu nu e de joacă ????” sunt declarațiile așternute de fostul manelist la descrierea imaginii de mai jos, pe care a postat-o pe Instagram. În galeria foto a articolului, descoperiți ce fotografie copleșitoare a încărcat Dani Mocanu în Ajun de Paște pe IG Story.

Acesta este primul mesaj publicat de Dani Mocanu după ce a fost condamnat la şase luni de închisoare cu executare într-un dosar în care este acuzat că, în urmă cu doi ani, a lansat un videoclip pe YouTube în care incita la ură împotriva femeilor © Instagram

Nu rata: Câte mii de euro a făcut Dani Mocanu doar din videoclipul melodiei care i-a adus condamnarea cu executare

Avocatul lui Dani Mocanu: Cheloo are versuri mai dure

Adrian Breazu, cel care îl apără pe Dani Mocanu în instanță, consideră că pedeapsa este nedreaptă.

“Pentru mine a fost o surpriză, în condițiile în care sunt atâtea piese din perioada aceasta de după Revoluție, tot ce a fost protest în România – Cheloo, Paraziții – piese care poate au cuvinte și text mult mai dure. Pentru mine, nu există, din perspectiva juridică, încălcarea art. 369 din Codul Penal”, a declarat avocatul Adrian Breazu pentru impact.ro.

Citește și: Florin Chilian, scrisoare deschisă după ce Dani Mocanu a fost condamnat la 6 luni de închisoare cu executare pentru incitare la ură

Sursa foto: Facebook, Instagram & Instagram Stories