Dani Mocanu, cine te-a supărat? Manelistul, mesaj șocant pentru domnișoarele care se cred dive de Capitală: „Nu vă uitați satele din care faceți parte”

Publicat: 17/02/2020 | 12:37

Dani Mocanu continuă să șocheze! Manelistul a transmis în mediul online un mesaj extrem de dur pentru toate domnișoarele care se cred dive de Capitală, dar provin din mediul rural. Fără nicio reținere și direct, așa cum și-a obișnuit fanii, a jignit și a aruncat vorbe urâte. 

Pe Dani Mocanu nu-l întrece nimeni la șmecherie, dar nici la sinceritate. Atunci când are ceva de spus, manelistului nu-i pasă deloc de părerile celor din jur și nu ratează nicio ocazie să spună lucrurilor pe nume. Se pare, totuși, că cineva a reușit să-l enerveze pe artistul care face furori pe Youtube, căci, pe contul său de Instagram, Dani Mocanu a postat un mesaj extrem de dur, pentru toate domnișoarele care se cred mari dive de Capitală.

Întins în pat, cu un ceas de sute de mii de euro la mână și cu telefonul în față, dezbrăcat și plin de tatuaje, Dani Mocanu a lăsat jignirile să curgă pe contul său de Instagram.

„Alo parașutele… păstrați-vă accentul … nu vă uitați satele din care faceți parte ????????????… lăsați Capitala … nu e pentru toată lumea … ????????????????????” a scris Dani Mocanu, în postarea de pe rețeaua de socializare. Fanii l-au întrebat imediat ce anume s-a întâmplat și cine a reușit să-l scoată din sărite, însă manelistul s-a abținut de la comentarii și nu a oferit niciun fel de răspuns. Cel mai probabil, Dani Mocanu s-a confruntat cu o situație în care o domnișoară ce provine din mediul rural l-a tratat cu superioritate. Pentru că îi place să aibă tot timpul ultimul cuvânt, Dani Mocanu nu a avut nicio reținere să facă publică postarea cu pricina.