Dani Mocanu are din nou probleme cu legea. Ce s-a întâmplat cu cântărețul

Publicat: 13/12/2020 | 21:54

După ce a avut nenumărate probleme cu legea, din cauza unor animale sălbatice, Dani Mocanu este din nou în vizorul polițiștilor, după ce a lansat o nouă piesă.

Se pare că, din nou, cântărețul a avut un limbaj ofensator la adresa autorităților, fapt pentru care a primit acasă o citație de la poliție.

”Mă așteptam oricum”, a spus Dani Mocanu, conștient de ceea ce urma să se întâmple după ce își lansa noua piesă cu versuri pentru oamenii legii.

VEZI ȘI: Dani Mocanu sfidează, din nou, autoritățile! Cu ce animal sălbatic s-a pozat acum. „Moș Nicolae, te rog frumos, arestează-mă tu… că Poliția nu poate”

Dani Mocanu renunță la muzică

Dani Mocanu a anunțat cu ceva timp în urmă că a ales Calea Domnului și că va renunța la muzică. Deși inițial anunțase că va renunța la cariera sa pe 7 ianuarie, artistul a făcut un nou anunț că s-a răzgândit și că va face acest lucru chiar în noaptea dintre ani.

”M-AM RĂZGÂNDIT. Nu voi mai renunța la muzică pe data de 7 ianuarie, așa cum am promis. Vreau să-l urmez pe ISUS mai repede. În noaptea de Revelion voi pune STOP, iar pe 1 ianuarie deja voi fi un alt om. Ultimele patru proiecte rămase vor fi postate începând de mâine una câte una, până pe 31 decembrie”, a spus Dani Mocanu.